Tuinverlichting

Klassieke & landelijke tuinverlichting

Het terras versieren met klassieke tuinverlichting? Manves heeft diverse lampen voor in de tuin. Zoekt u bijvoorbeeld tuinspots of een led buitenlamp geschikt voor zonne energie? Onze tuinverlichting is uitermate geschikt voor deze meerdere type lichtbronnen. Plaats een staande lantaarn, tuinlamp of grondspot buiten bij de voordeur voor een klassieke en landelijke sfeer. Daarnaast is onze tuinverlichting en tuinlampen toepasbaar als nostalgische sfeerverlichting voor een boerderij of landhuis. Bent u gericht op zoek naar een staande monumentale tuinlantaarn, ouderwetse buitenlantaarn, vierkante of ronde grondspot met echt glas of een losse lamp voor op de gemetselde poer dan slaagt u altijd in onze pagina met Oud Hollandse tuinverlichting. Zo hebben wij een grote collectie tuinverlichting met lage buiten vloerlampen, ronde bollampen op voet, lantaarns met hoge of lage paal en 20e eeuw buitenlampen die toepasbaar zijn als romantische accentverlichting. Kortom, bekijk onze ronde vierkante en ronde tuinlampen voor buiten op de poer, naast het tuinpad of langs de oprijlaan in onze pagina met authentieke tuinverlichting. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden van onze tuinverlichting in landelijke en rustieke stijl.


Desc

Items 1-45 van 111

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-45 van 111

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Klassieke tuinverlichting en andere stijlen

Op zoek naar tuinverlichting in klassiek of landelijke stijl? In ons assortiment vind u de mooiste staande buiten tuinverlichting voor de beste prijs. U kunt bij klassieke tuinverlichting aan veel soorten lampen denken. Zo vindt u in onze pagina met klassieke tuinverlichting een collectie met bijvoorbeeld een staande tuinlamp, tuinlantaarn, staanlamp, buitenlamp, buitenlantaarn of een vloerlamp. Deze lampen zijn uiterst geschikt als klassiek buitenlampje voor buiten in de tuin of naast de vijver. Daarnaast zijn onze buitenlampen leverbaar in een moderne, klassieke, landelijke of rustieke stijl. Met de landelijke tuinverlichting van Manves geeft u uw oprit of terras een exclusieve en sfeervolle look. Zo zijn alle nostalgische tuinlampen en klassieke tuinverlichting geschikt voor het plaatsen van een energie zuinige LED lamp, gloeilamp of spaarlamp met een bewegingssensor. Heeft u bijvoorbeeld een donkere hoek in uw tuin en zoekt u klassieke tuinverlichting zoals landelijke buitenlantaarns om grote oppervlaktes te verlichten, dan zijn onze klassieke oude lantaarnpalen misschien wel iets voor u. Deze tuinlantaarns of ook wel straatlantaarns zijn ideaal toepasbaar voor een kleine of grote tuin en zijn daarnaast ook ideaal toepasbaar als klassieke of landelijke straatverlichting. Bent u specifiek op zoek naar tuinverlichting als een klassieke sokkellamp, terraslamp, landelijke voordeurlamp, retro bollamp of een staande rvs buitenlamp dan kunt deze vinden in onze pagina met klassieke tuinverlichting. Ook voor tuinverlichting zoals een buitenschemerlamp in de materialen koper, brons of aluminium kunt u bij ons terecht. Deze buitenschemerlampen zijn ideaal voor het creëren van een stoere en tijdloze landelijke sfeer. Kortom, met de klassieke tuinverlichting en huisverlichting van Manves kunt u uw landelijke boerderij, huis of woning versieren met verlichting in rustieke stijl. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze landelijke buitenlampjes en klassieke tuinverlichting? Neem dan contact op met ons op over de mogelijkheden van onze prachtige landelijke tuinverlichting met een klassiek  randje.

Tuinverlichting in diverse materialen

Decoreer uw tuin met klassieke tuinverlichting! Denk hierbij aan landelijke staande buitenlampen van roestvrij staal, aluminium of nikkel die klassiek aandoen. Uiteraard is onze landelijke tuinverlichting en tuinlampen leverbaar in meerdere soorten. Zo verkopen wij in onze pagina met klassieke tuinverlichting bronzen tuinlampen, koperen buitenlantaarns, messing vloerlampen en buitenverlichting van duurzaam aluminium. Deze materialen zijn ideaal voor buiten in de tuin, bij het terras of naast de oprit of vijver. Alle klassieke tuinverlichting en vloerlampen in de varianten staand of hangend zijn voorzien van een harde gepantserde laklaag en daardoor heeft onze klassieke tuinverlichting weerbestendige eigenschappen. Het lakwerk van onze klassieke tuinverlichting wordt standaard leverbaar in de kleuren zwart of antiek groen. Zoekt u bijvoorbeeld een bollamp als klassiek tuinverlichting voor buiten, in de kleur wit dan is deze leverbaar tegen een kleine meerprijs. Verlichte bollen of ook wel bollampen voor buiten genoemd zijn uiterst decoratief. Het glas van deze bollen zijn gemaakt van hard kunststof acryl of lexaan glas en zijn toepasbaar op een klassieke sokkel of losse lantaarnpaal. Ook kunnen deze landelijke tuinbollen plat op de vloer gemonteerd worden als grondspots voor tuinverlichting met een retro look. Om u een algemene indruk te geven van onze landelijke tuinverlichting, hebben wij onderstaand een aantal klassieke en landelijke lampen op een rijtje gezet:

  • Vierkante bronzen buitenlamp
  • Zeskant aluminium tuinlantaarn
  • Sokkellamp met bronzen sokkel
  • Koperen tuinlamp met ronde deksel
  • Aluminium buitenlantaarn met ornament

Toepassingen voor tuinverlichting

Creëer met klassieke tuinverlichting een landelijke sfeer! Met de klassieke buiten sfeerverlichting van Manves geeft u uw tuin, oprit, terras of woning het perfecte lichtbeeld. Schijn met een klassiek spotje of klassieke lamp een beetje licht op een windwijzer of waterornament. Onze landelijk klassieke verlichting is ideaal toepasbaar als stalverlichting, opritverlichting, straatverlichting en klassieke tuinverlichting. Heeft u bijvoorbeeld een prachtige klassieke boerderij, landelijk landhuis, herenhuis of een landelijke woning dan slaagt u zeker in onze gebruiksvriendelijke webshop. Plaast een klassieke sokkellamp buiten voor de stal of monteer een kolom lamp op de poort van uw landelijke woonerf als landelijke tuinverlichting. Daarnaast leveren wij verschillende exclusieve tuinverlichting als grondspots en voordeur lampen om de voordeur van uw huis te verlichten. Deze landelijke grondlampen geven een tijdloos en sprookjesachtig effect op uw erf. Zoekt u naar een aanbieding op klassieke tuinverlichting of heeft u een landelijke lantaarnpaal of meerdere buitenlantaarns gezien, maar wilt u wat meer informatie? Neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden van onze landelijke tuinverlichting. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-0656430 of mailt u naar ons voor meer specificaties betreft onze klassieke tuinverlichting.

To Top