Klassieke buitenlantaarns

Klassieke buitenlantaarns van Manves

Bij Manves vindt u de mooiste klassieke buitenlantaarns voor de in tuin of op het terras. Wij leveren meerdere varianten buitenlantaarns. Onze collectie bestaat uit kleine staande lantaarns maar natuurlijk ook de grote staande lantaarns. Kortom, bij ons heeft u de keuze uit meerdere varianten. Zo verkopen wij bijvoorbeeld een prachtige lantaarn met een bepaalde look. In onze webshop vindt u een totaaloverzicht van onze klassieke lampen en er zit er gegarandeerd één tussen naar uw smaak. Wacht niet langer en bekijk onze klassieke buitenlantaarns!


Desc

Items 1-45 van 182

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-45 van 182

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Diverse modellen klassieke buitenlantaarns

Wilt u wat meer weten betreft onze collectie klassieke buitenlantaarns? De klassieke straatlantaarns is ons assortiment zijn ideaal toepasbaar als een lantaarn voor in de tuin. Manves is gespecialiseerd op dit gebied van buitenlantaarns en levert diverse klassieke varianten. De sfeervolle basiskleuren uit ons assortiment zijn zwart en antiek groen. Zo zullen de kleuren goud, koper of brons goed aansluiten op de 2 basiskleuren. Daarnaast zijn onze klassieke buitenlantaarns en traditionele buitenverlichting zeer herkenbaar door de vormgeving met sfeervolle ornamenten en krullen. U kunt deze klassieke buitenlantaarns nog uitbreiden met een paardenhoofd en Franse lelies. Wij leveren hoofdzakelijk nieuwe klassieke buitenlantaarns maar ook voor een kleine imposante lantaarn kunt u bij ons terecht. De klassieke lantaarnpalen voor in de straat worden gelevert met één lamp en kunnen worden uitgebreid naar liefst vijf. Plaats een hoge buitenlantaarn als klassieke verlichting bijvoorbeeld naast uw huis of in de tuin. Met sfeervolle klassieke buitenlantaarns transformeert uw de woning en zal iedereen in de straat onder de indruk zijn!

Assortiment buitenlantaarns in onze webshop

Heeft u een klassieke buitenlantaarn in gedachten? Zo zijn er in onze categorie talloze mogelijkheden om te kiezen. Neem vooral de tijd om onze webshop goed door te lopen zodat u altijd de juiste keuze maakt betreft onze klassieke buitenlantaarns. Wilt u de juiste keuze maken dat kunt u de klantenservice van Manves altijd raadplegen. Om uw keuze makkelijk te maken hebben wij een overzicht van de modellen met klassieke buitenlantaarns:

  • Hengelo, één lamp
  • Amsterdam, vijf lampen
  • Naaldwijk, drie lampen
  • Haarlem, voor aan de wand
  • Buitenlantaarn Utrecht, paardenhoofd

Imposante klassieke verlichting

Zet uw woning, oprit of tuin in de schijnwerpers met onze bijzondere lampen en klassieke buitenlantaarns. Bekijk het assortiment in de webshop van Manves en voor eventueel advies of informatie kunt u contact opnemen betreft onze buitenlantaarns. Bel naar telefoonnummer 085-0656430 of mail ons via onze contactpagina. Kortom, wacht niet langer en vindt de juiste lantaarn in de collectie met klassieke buitenlantaarns!

To Top