×
Registreren

Persoonlijke gegevens

Inloggegevens

Of inloggen met account

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Hekwerken

Klassieke hekwerken en onderdelen

Uw tuin, oprit of terras afbakenen met klassieke hekwerken? Bij Manves vindt u diverse onderdelen om u parkeerplaats of oprit te voorzien van een parkeerpaal of parkeerbeugel. In onze pagina met klassieke en landelijke hekwerken vindt klassieke hekwerkonderdelen of afbakeningspalen, voorzien en een handige ketting. Deze kettingpalen zijn leverbaar in de kleuren zwart of antiek groen met sierlijke krulllen en een dennenappel met franse lelies. Creëer en tuinhek, tuinpoort of smeedijzeren poort met onze klassieke kettingpalen. Zoekt u specifiek onderdelen voor hekwerken van aluminium of gietijzer dan slaagt u altijd in onze pagina met klassieke en landelijke hekwerken. Kortom, wilt u een metalen omheining voor uw tuin of terras dan vindt u deze terug in onze webshop. Neemt u alvast een kijkje in onze pagina met hekwerken?

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hekwerken voor elk type oprit, tuin of terras

Wilt u uw parkeerplaats, terras of tuin afzetten met hekwerken? In het assortiment van Manves vindt u diverse parkeerpalen, parkeerbeugels, afbakeningspalen en hekwerkonderdelen voor buiten in de tuin, naast de vijver, langs de oprit of voor uw parkeerplaats. Zo zijn onze klassieke en landelijke onderdelen voor hekwerken ideaal voor het creëren van een tuinhek, poort, sierhekwerk of voor het afbakenen van uw woonerf. Onze losse onderdelen voor hekwerken leverbaar in de kleuren zwart of antiek groen, voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Deze harde laklaag geeft onze hekwerken weerbestendige eigenschappen waardoor deze weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Plaats bijvoorbeeld een groen kettingpaal of een zwarte parkeerpaal naast uw oprit voor een klassieke of nostalgische look. Daarnaast zijn onze antieke parkeerpalen, oude kettingpalen, engelse parkeerbeugels en robuuste afbakeningspalen voorzien van een sierlijke dennenappel met franse lelies en krullen. Door de ornamenten op onze hekwerken zijn deze uiterst geschikt voor een landelijk, klassiek, nostalgisch, modern of strak tuinontwerp. Ook voor een goedkope aanbieding of voor het kopen met een scherpe prijs kunt bij ons terecht. In onze pagina met hekwerken en onderdelen staan diverse parkeerpalen en kettingpalen met te koop, voorzien van een handige ketting en een sierlijke paalkop. Naast dat u bij ons prachtige tuinaccessoires kunt kopen, leveren wij onze hekwerken met een garantieperiode van maarliefst drie jaar op het lakwerk en het materiaal. Zo kunt u een hekwerk plaatsen met een geruststellende gedachten. Heeft u een gaashekwerk, houten hekwerk, spijlenhekwerk of tuinhek en wilt u deze vervangen met paalkoppen, hekwerkpalen of kettingpalen, dan slaagt u altijd in onze pagina met klassieke en landelijke hekwerken. Voor meer informatie en prijzen betreft onze hekwerken, afbakeningspalen en losse palen kunt u contact met één van onze medewerkers opnemen. Neem alvast een kijkje in onze pagina met onderdelen voor klassieke, exclusieve en robuuste hekwerken!

Hekwerken in diverse materialen

In ons assortiment met hekwerken vindt u diverse soorten en maten hekwerk onderdelen. Neem als voorbeeld een aluminium parkeer paal of een smeedijzeren parkeerbeugel met een sierlijke dennenappel met sierlijke krullen en franse lelies. Deze metalen parkeerbeugels zijn ideaal voor het omheinen van u parkeerplek terras, tuin of oprit van erf. Ook kunt u onze aluminium hekwerken onderdelen vervangen voor een metalen hekwerk, smeedijzeren tuinpoort of houten schuifpoort. Zo zijn onze aluminium hekwerken voorzien met een robuuste ketting van brons, koperen of messing. Daarnaast verkopen wij koperen buitenlampen en bronzen tuinverlichting om u hek, parkeerplaats of terras te verlichten. Kortom, met de metalen hekwerken en klassieke buitenlampen van Manves geeft u het erf een sprookjesachtige en rustieke look. Om u een totaaloverzicht te geven van onze hekwerken en onderdelen hebben wij onderstaand een aantal parkeerpalen, kettingpalen en parkeerbeugels op een rijtje gezet. Maak uw keuze uit de volgende selectie met onderdelen en hekwerken voor buiten in de tuin, naast het terras, langs de oprit of voor de poort van uw parkeerplek:

  • Aluminium parkeerpaal met franse lelies
  • Smeedijzeren parkeerbeugel met ketting
  • Gietijzeren kettingpaal met dennenappel
  • Metalen afbakeningspaal voor hekwerk of poort
  • Stalen onderdelen voor sierhekwerk en tuinpoort

Toepassingen voor kettingpalen

Heeft uw een parkeerplaats die moet worden voorzien van kettingpalen? in onze pagina met hekwerken en onderdelen vindt u diverse modellen met parkeerpalen en parkeerbeugels. Onze hekwerken sluiten perfect aan een woning in klassieke, landelijke rustieke en nostalgische stijl. Plaats een parkeerpaal buiten op het terras van een boerderij, landelijke woning, herenhuis, manege of ander type huis met een voor of achtertuin. Daarnaast zijn onze hekwerken ook ideaal toepasbaar voor een stal, schuur of paardenstal. Voordat u nieuwe hekwerken gaat kopen neemt u dan eerst eens een kijkje in onze pagina met hekwerken, buitenverlichting, zonnewijzers of tuindecoratie. Wellicht staat er een tuinornament of tuinaccessoire tussen om uw erf een sprookjesachtige look te geven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft onze paalkoppen, hekwerken of tuinversiering? Neemt u dan eens een kijkje in onze rubriek met landelijke tuindecoratie en onderdelen voor hekwerken. Voor extra informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 085-0656430 of door te mailen naar . Versier uw terras, parkeerplaats, oprit, poort of hek met de klassieke en exclusieve onderdelen voor hekwerken!