Vogeldrinkbakken

Gietijzeren vogeldrinkbakken op voet

Decoreer uw tuin of terras met gietijzeren vogeldrinkbakken op voet. Bij Manves vindt u diverse soorten klassieke vogelvoeders van gietijzer en aluminium. Bent u specifiek op zoek naar een vogelbad, vogelhuisje, voedertafel, vogeldrinkschaal of een waterbak voor de vogels in de tuin, dan slaagt u altijd in onze pagina met klassieke en landelijke vogeldrinkbakken. Plaats een vogeldrinkbak op een sokkel van beton en creëer de perfecte tuindecoratie. Maar ook voor een vogelvilla op paal kunt u bij ons terecht. Zo vindt u een diversiteit met hoge en lage vogeldrinkbakken voor buiten in de tuin of naast de vijver. Daarnaast zijn onze vogel waterschalen, waterbakken en vogelvoeders leverbaar in de kleuren zwart of antiek groen. Heeft u een vogel bad gezien en wilt meer informatie? Kijk dan in onze pagina met klassieke en landelijke vogeldrinkbakken.


Desc

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
 1. Tuindecoratie Klassiek Landelijk Vogeldrinkbak op poot aluminium - 98 cm
  € 214,00
 2. Tuindecoratie Klassiek Landelijk Vogelbad op voet aluminium - 50 cm
  € 188,00
Desc

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Vogeldrinkbakken als klassieke tuindecoratie

Creëer een sfeervolle tuin met klassieke vogeldrinkbakken! In onze pagina met landelijke tuindecoratie vindt u een sellectie met prachtige vogeldrinkbakken, vogeldrinkschalen en waterschalen voor buiten in de tuin, op het terras of naast de vijver. Naast het plaatsen van bijvoorbeeld tuinbeelden of zonnewijzers zijn onze vogelvoeders op sokkel ideaal als landelijke tuindecoratie. Plaats een vogehuisje, vogelbad, vogelwaterbak of vogeldrinkschaal op voet naast het terras voor een sfeervolle tuin. Naast dat onze vogeldrinkbakken uiterst decoratief zijn, trekken deze ook vogels naar uw tuin toe. Onze gietijzeren vogeldrinkbakken op voet zijn leverbaar in drie varianten. Zo vindt u in ons assortiment een lage voedertafel of een hoge waterschaal op een decoratieve mast met franse lelies. Deze twee modellen zijn beide voorzien met twee vogels op de rand van de waterschaal ter decoratie. Daarnaast worden onze vogeldrinkbakken geleverd in de kleuren zwart of antiek groen. Zo kunt u kiezen uit diverse vogelbaden en deze afstemmen op uw tuin of terras. Bent u speciefiek op zoek naar een vogelvilla op paal, vogelwaterbak op voet of naar een vogelbadje met een zuil van beton, dan vind u deze ook terug in onze pagina met tuindecoratie en vogeldrinkbakken. Kortom, in onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u alles kopen op het gebied van klassiek tuinversiering, landelijke tuindecoratie en nostalgische tuinaccessoires. Bent u benieuwd naar onze collectie met gietijzeren vogeldrinkbakken en vogelvoederbakken? Neemt u dan eens een kijkje in onze pagina met vogeldrinkbakken en wellicht staat er een vogelbad of een waterschaal tussen die bij de inrichting van uw tuin past.

Vogelvoeders in diverse materialen

Op zoek naar vogelvoeders van gietijzer of aluminium? Bij Manves vindt u vogeldrinkbakken in diverse maten en metalen. Zo verkopen wij in onze winkel een aluminium vogelhuisje op paal, laag vogelbad van gietijzer en een vogeldrinkbak van natuursteen. Door het gebruik van duurzame metalen en materialen zijn onze vogeldrinkbakken uiterst geschikt voor buiten in de tuin of naast de vijver. Daarnaast zijn onze vogeldrinkschalen en waterbakken vogels voorzien van een dubbellaagse poedercoating en hebben hierdoor weerbestendige eigenschappen. Naast dat u bij ons vogeldrinkbakken kunt kopen, verkopen wij ook andere tuinornamenten van gietijzer, rvs of aluminium. Denk hierbij aan een klassieke wandfontein van smeedijzer met een koperen kraan of een waterornamenten van metaal. Maar ook voor bronzen beelden, gietijzeren deurmat of een koperen schaal voor in de tuin kunt u bij ons terecht. Om u een indruk te geven van ons assortiment met vogeldrinkschalen hebben wij onderstaand een aantal vogel drinkschalen, vogelvoeders, vogelhuisjes en waterschalen op een rijtje gezet:

 • Gietijzeren vogelhuisje op paal
 • Metalen vogeldrinkbak op sokkel
 • Aluminium vogelwaterbak op voet
 • Betonnen vogelbad met sierlijke ornamenten
 • Drinkbak vogels met een natuursteen tuinsokkel

Toepassingen voor vogeldrinkschalen

Naast het plaatsen van een zonnewijzer of waterfontein, kunt u uw tuin versieren met een aluminium vogeldrinkbak of vogeldrinkschalen in andere metalen . Plaats onze vogeldrinkbakken buiten naast de vijver, garage, oprit of terras voor een landelijk of klassiek tuinontwerp. Onze vogeldrinkbakken zijn uiterst geschikt voor in de tuin van een boerderij, landhuis, landelijke woning of een ander type woning. Naast onze collectie met landelijke tuindecoratie kunt u ook bij ons terrecht voor klassieke buitenverlichting, landelijke tuinverlichting en nostalgische buitenlampen. Zet een vogedrinkbak in de schijnwerpers met een grondspot of een rustiek terraslamp voor wat extra sfeer in de tuin. Bent u benieuwd naar onze collectie met vogeldrinkbakken voor buiten in de tuin? Neemt u dan een kijkje in onze pagina met tuindecoratie en vogeldrinkbakken. Voor meer informatie betreft onze vogeldrinkbakken kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 085-0656430 of mailen naar . Decoreer u tuin in landelijke stijl met de tuinaccessoires en vogeldrinkbakken van Manves.

To Top