×
Registreren

Persoonlijke gegevens

Inloggegevens

Of inloggen met account

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Windwijzers

Koperen windwijzers online kopen?

Wilt u de schoorsteenkap of de tuin versieren met koperen windwijzers? In ons assortiment vindt u prachtige windwijzers van de metalen als koper, messing en brons. Zoekt u specifiek een landelijke windvaan, klassieke windhaan, rustieke weerhaan of nostalgische windvaantjes, dan slaagt u zeker in onze pagina met koperen windwijzers. Daarnaast zijn windhanen en weerhanen uiterst decoratief voor buiten in de tuin, naast de vijver of langs de oprit van uw erf. Bij Manves bieden wij diverse modellen te koop aan. Zo vindt u windwijzers met een heks, paard en een exclusieve haan. Plaats deze tuinornamenten in een landelijke, klassieke of moderne tuin en geeft uw huis allure met de tuinaccessoires van Manves. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een koperen windwijzer kopen? Kijkt u dan in onze pagina met koperen windwijzers.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Windwijzers voor elk type tuin

Plannen op windwijzers in de tuin te plaatsen? Bij Manves vindt u diverse windvaantjes en weerhanen in verschillende maten. In onze pagina met windwijzers kunt u grote en kleine windvaantjes kopen. Zo zijn onze windhanen geschikt voor een tuin met een klassiek, landelijk, nostalgisch of rustiek tuinontwerp. Daarnaast zijn onze windwijzers te koop als tuinornament of tuinaccessoire voor buiten in de tuin, naast de vijver, op het terras of zelfs op het dak van uw woning. Plaats een windhaan en/of dieren windwijzer op het hek van uw poort of op de schoorsteenkap van uw schoorsteen voor een exclusieve look. Zo worden onze windwijzers en weerhanen geleverd met een garantieperiode van drie jaar op het materiaal. Door het gebruik van duurzame materialen zijn onze windwijzers uiterst weerbestendig en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Onze windvaantjes en windhanen zijn leverbaar in diverse vormen, maten en figuren. Neemt u als voorbeeld een windwijzer met een decoratieve haan, paard of heks figuur. Het deze windwijzers kunt u de tuin aankleden naar uw eigen smaak of inzicht. Plaats als voorbeeld een windhaan buiten boven op uw gashaard, tegen de kachelpijp voor een robuuste look. Bent u specifiek op zoek naar landelijke tuindecoratie als zonnewijzers, waterornamenten, huisverlichting, vogeldrinkbakken of vlaggenhouders dan slaagt u ook in onze gebruiksvriendelijke webshop. Kortom, bij Manves vindt u alles op het gebied van tuinversiering, tuinaccessoires en landelijke of klassieke tuindecoratie. Wilt u meer weten over onze windwijzers voor buiten in de tuin of op het dak van uw huis? Neemt u dan een kijkje in onze pagina met windwijzers en misschien staat er een weerhaan, windhaan, windvaan of windwijzer voor u tussen. Voor extra informatie betreft onze windwijzers kunt u ook contact opnemen met één van onze medewerkers. Laat de wind blazen en u de richting wijzen naar het noorden, oosten, zuiden of het westen!

Weerhanen in diverse materialen

Zoals eerder genoemd kunt u bij ons verschillende windwijzers kopen. Onze windvaantjes bestaan uit luxe metalen als koper, brons, messing en aluminium. Plaats een koperen windhaan als decoratie naast het terras voor een exclusieve of landelijke sfeer. Zo zijn onze bronzen en messing windwijzers voorzien van een beugel om deze te bevestigen aan de schoorsteenkap van uw dak. Heeft u plannen om een windhaan bovenop een poort van gietijzer, smeedijzer of stalen poort te monteren dan kan dit ook. Onze messing tuin windwijzers en bronzen windvaantjes sluiten perfect aan bij elk type tuin, poort, dak, terras of hekwerk. Naast dat een koperen windwijzer of weerhaan uiterst decoratief is, kan de wind u ook de richting wijzen van noord tot oost naar zuid tot west. Daarom zijn onze messing windhanen niet alleen sierlijk maar ook handig tegelijk. Om u een overzicht te geven betreft onze collectie met windwijzers hebben wij onderstaand een overzicht gemaakt van onze windvaantjes, weerhanen en windhanen voor buiten in de tuin, naast het terras, op het dak of bovenop de poort van uw erf:

  • Bronzen windvaan voor de tuin
  • Messing windhaan voor op het dak
  • Koperen windwijzer naast het terras
  • Aluminium weerhaan voor op het hek
  • Smeedijzeren windvaantje met haan of heks

Toepassingen voor windvaantjes

Geeft u tuin of poort allure met onze klassieke en landelijke windvaantjes voor buiten. Heeft u een boerderij, landhuis, paardenstal of woning dat wat extra versiering kan gebruiken? Onze windwijzers zijn geschikt voor elk type tuin of woonerf. Zo passen onze windwijzers en weerhanen bij een klassiek, landelijke, modern, strak of retro tuininrichting. Naast dat u bij ons verschillende soorten windwijzers kunt kopen, verkopen wij ook een prachtige collectie met tuinornamenten als: waterfonteinen, muurfonteinen, staande buitenlampen, zonnewijzers en andere soorten tuinversiering. Zo kunt u uw tuin, dak, schoorsteen, oprit of terras decoreren met exclusieve tuinaccessoires uit ons assortiment met landelijke tuindecoratie. Bent u benieuwd geworden naar onze windwijzers? Neemt u dan eens een kijkje in onze pagina met tuindecoratie en windwijzers en laat u verrassen. Heeft u daarnaast nog vragen over onze windwijzers, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 085-0656430 of mailen naar . Geeft u tuin, dak, hek, woning of poort aanzicht met onze exclusieve weerhanen en windwijzers!