Zonnewijzers

Bronzen of Koperen zonnewijzer kopen?

Plannen om zonnewijzers te plaatsen? Bij Manves kunt u deze in diverse soorten en materialen kopen. Onze zonneklokken zijn uiterst geschikt als tuindecoratie voor het creëren van een klassieke of landelijke sfeer. In onze webshop vindt u losse zonnewijzers maar ook op sokkel als complete sets. Zo leveren wij een zonneklok of poolstijlzonnewijzer in de luxe materialen brons, messing en koper voor een exclusieve en tijdloze uitstraling. Kies voor nostalgische tuinaccessoires en koop uw zonnewijzers in de gebruiksvriendelijke webwinkel van Manves!


Desc

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
  1. Zonnewijzers Klassiek Landelijk Zuil zonnewijzer aluminium M80 - 39 cm
    € 128,00
Desc

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Zonnewijzers voor elk type tuin

Zoekt u een winkel om een zonnewijzer te kopen? Bij Manves verkopen wij zonneklokken in verschillende maten en hebben wij diverse modellen te koop. In onze webwinkel vindt u een pagina met landelijke tuindecoratie en zonnewijzers te koop, geschikt voor meerdere type tuinen. Wilt u de tuin inrichten met ornamenten dan is een zonnewijzer, windwijzer of een vogeldrinkbak misschien wel iets voor u. Onze klassieke tuinornamenten en zonnewijzers zijn toepasbaar voor een klassieke, landelijke of nostalgische tuin en geven een exclusieve look aan u voor of achtertuin. Plaats een zonnewijzer op sokkel buiten op het terras of naast de vijver voor een mooie sfeervolle tuin. Onze zonneklokken zijn eenvoudig te plaatsen en weining tot geen onderhoud nodig. Wilt u een antieke zonnewijzer op sokkel kopen met de beste prijs of bent u op zoek naar een goedkope aanbieding dan slaagt u altijd in onze gebruiksvriendelijke webshop. Zo hebben wij zonnewijzers te koop als losse modellen of als complete sets. Daarnaast worden alle poolstijlzonnewijzers en zonnewijzers op sokkel geleverd met een garatietermijn van 10 jaar. Deze zonneklokken of zonnewijzers roesten niet maar verweren waardoor deze een prachtige antieke uitstraling krijgen. Dus wilt u een tuin aanlegen en zoekt u landelijke tuindecoratie of klassieke tuinaccessoires met een exclusieve en sfeervolle look, dan kunt u uw tuinornamenten het beste bij Manves kopen. Wij geven u de beste tuin ideeen en leveren de mooiste tuinornamenten. Dus wilt u antieke zonnewijzers plaatsen op sokkel naast het terras of buiten in de tuin dan zijn de zonnewijzers van Manves de beste oplossing. Laat u informeren door één van onze winkel medewerkers over de mogelijkheden van onze tuinornamenten, zonneklokken en antieke zonnewijzers.

Zonnewijzers in diverse materialen

Met de zonnewijzers van Manves gaat u voor stijl en allure! In ons assortiment vindt u losse zonnewijzers in verschillende materialen, maten en metalen. Denk hierbij aan een poolstijlzonnewijzer op sokkel van brons, koper, messing, rvs of aluminium. Door het gebruik van deze duurzame materialen zijn onze zonnewijzers uiterst geschikt voor buiten in de tuin of op het terras. Plaats een koperen of bronzen zonnewijzer naast de voordeur of garage voor een exclusieve uitstraling. Daarnaast kunt u deze zonnewijzers of tuinornamenten genoemd, kopen in drie varianten. Zo verkopen wij antieke zonneklokken met een Hercules voetstuk en een variant met een prachtige slag. Kortom, bij ons slaagt u altijd voor het inrichten van een klassieke of landelijke tuin. Wilt u meer over onze bronzen en koperen zonnewijzers op sokkel of als losse set dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Om u alvast een indruk te geven van ons assortiment met zonnewijzers en andere tuinornamenten of waterornamenten hebben wij onderstaand een aantal ornamenten op een rijtje gezet:

  • Aluminium vogelhuis op paal
  • Messing windwijzer met Haan
  • Bronzen zonneklok met Slang
  • Koperen zonnewijzer Hercules
  • RVS poolstijlzonnewijzer op sokkel

Zonnewijzers en andere tuinornamenten

Bij ons vind u losse zonnewijzers, maar ook zonnewijzer sets en los verkrijgbare sokkels. Door de verschillende verkrijgbare soorten bieden wij u een ruime keuze en koopt u deze altijd voor de beste prijs. Onze zonnewijzers zijn ideaal toepasbaar voor in de tuin van bijvoorbeeld een boerderij, landhuis of andere type woningen. Bent u specifiek op zoek naar landelijke tuindecoratie zoals een vogeldrinkbak, windwijzer, kraanpaal, waterornament, vogelhuis op paal of bronzen zonnewijzers dan slaagt u bij ons altijd. Uiteraard verkopen wij naast antieke zonnewijzers een exclusieve collectie met klassieke buitenverlichting, landelijke tuinverlichting en nostalgische buitenlampen. Kortom, bij Manves slaagt u altijd als u uw tuin wilt inrchten met sfeervolle tuinaccessoires. Bent u niewsgierig geworden naar onze zonnewijzers of andere tuinornamenten? Kijkt u dan eens in onze pagina en wellicht staat er de juiste zonnewijzer tussen. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 085-0656430 of mailt u naar voor de mogelijkheden om een zonnewijzer te kopen of te plaatsen op een sokkel.

To Top