Lampenkappen

Landelijke losse lampenkappen kopen?

Bent u op zoek naar losse landelijke lampenkappen? Bij Manves vind u een groot assortiment met lantaarnkappen, lampenkapjes en losse lantaarns voor klassieke, nostalgische en landelijke buitenlampen. Heeft u een staande buitenlamp voor buiten in de tuin of een muurlamp voor aan de muur of wand van uw gevel en is de lampenkap aan vervanging toe? Kijk dan eens in ons assortiment met landelijke lampenkappen. Daarnaast leveren wij deze lantaarnkappen in de metalen als brons, koper, aluminium, messing en hoogwaardig nikkel. Ook voor losse glazen en fittingen kunt u bij ons terecht. Bent u gericht op zoek naar een losse bollamp voor uw tuinlantaarn, vierkante bronzen kap voor uw monumentale gevellampen, ronde lantaarnkappen met een koperen deksel met schoorsteen of een authentieke kap voor uw hanglamp in de veranda met een jaren 20, 30, 40 of 50 bouwstijl dan slaagt u altijd in onze pagina met robuuste en Franse lampenkappen. Kortom, bij Manves vindt u alles op het gebied van klassieke buitenverlichting, landelijke tuinverlichting, Italiaanse hanglamp kappen en nostalgische buitenlampen! Voor meer info over de toepassingen van onze losse 20e eeuw design kappen en Oud Hollandse lampenkappen kunt u contact opnemen met onze helpdesk.


Desc

32 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

32 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Landelijke lampenkappen voor buitenlampen

Bent u op zoek naar landelijke lampenkappen? Onze lantaarns, lampenkappen, lampenkapjes en losse kappen zijn uiterst geschikt voor bijvoorbeeld een landelijke staande tuinlamp, klassieke wand buitenlamp of nostalgische plafond hanglamp. Heeft u grote buitenlamp, oude lantaarnpaal of robuuste muurlamp en is of zijn de lampenkap of meerdere lampenkappen aan vervanging toe? Kijk dan eens in onze pagina met landelijke lampenkappen, geschik voor klassieke staande buitenlampen en tuinlampen voor buiten in de tuin. Onze landelijke lampen kunt u kopen in onze webshop als complete set maar ook voor losse onderdelen kunt u bij ons terecht. Creëer bijvoorbeeld uw eigen antieke buitenverlichting met onze landelijke losse lampenkapen of klassieke lantaarnkappen voor een buitenlamp met een exclusieve look. Bent u specifiek op zoek naar een landelijke lampenkap voor een hanglamp, staande lamp voor buiten, design lamp of voor verlichting voor buiten aan de muur of wand van uw gevel? Bij Manves vind u alles op het gebied van losse onderdelen voor een design tafellamp, antieke schemerlamp, glazen hanglamp of landelijke hanglampen. Daarnaast betaald u bij ons altijd de beste prijs voor landelijke lampenkappen en losse buitenlampen. Zoekt u de beste prijs, een goedkope aanbieding of een winkel voor losse onderdelen voor u landelijke buitenlampen? In onze pagina met antieke lampenkappen en losse lantaarns staan deze te koop voor elk type buitenlamp of tuinlamp. Ook zijn onze losse lantaarns geschikt voor zowel binnen in de woonkamer boven de tafel als buiten aan het plafond van uw veranda. Hang een losse landelijke lampenkap aan een ketting boven de eettafel of buitenkeuken voor net wat extra sfeer. Zoekt u een landelijke lampenkap die kan worden voorzien van een led lichtbron dan treft u het met onze losse buitenlampen. Alle losse lantaarns kunnen worden voorzien van een energiezuinige led lamp met een bewegingssensor. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze klassieke of landelijke lampenkappen en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice en laat u informeren betreft onze landelijke lampenkappen voor buiten of binnen!

Lampenkappen in diverse vormen en materialen

Bij Manves vind u verschillende lampenkappen voor elk type buitenverlichting. Zo vindt u in ons assortiment diverse losse lantaarns voor bijvoorbeeld een antieke lantaarnpaal, straatlantaarn, tuinlantaarn of buitenlantaarn van gietijzer of aluminium. Onze landelijke ronde lampenkappen zijn leverbaar in de metalen als brons, koper, nikkel, rvs, aluminium en nikkel. Ook verkopen wij plastic losse glazen en kunststof bollen voor een bollamp voor buiten of binnen. Bent u specifiek op zoek naar een vierkante lampenkap, ronde bol of zeskant lantaarn met kronen, dan slaagt u altijd in onze pagina met landelijke lampenkappen. Voor onze klassiek en landelijke lantaarns leveren wij een venster van echt mondgeblazen glas. Heeft u bronzen buitenlampen of koperen staande tuinlampen en is de ronde lampenkap aan vervanging toe? Dan treft u het in onze gebruiksvriendelijke webshop. In ons assortiment vind u vierkante bronzen lampenkapjes, grote ronde koperen lampenkappen, zeshoekige messing lantaarnkappen en zeskant losse kappen van aluminium. U vind deze goedkope lampenkappen in elke maat en kleur. De standaard kleuren van onze antieke of oude lampenkappen zijn zwart of antiek groen. Plaats een zwarte lampenkap op een sokkel of hang een groene lantaarn aan het plafond voor een exclusieve of landelijke look. Wilt u een landelijke lampenkap kopen maar weet u niet welke het beste bij uw buitenverlichting of tuinverlichting past? Wij hebben onderstaand een rijtje gemaakt met landelijke lampenkappen voor meerdere type buitenlampen en tuinlampen:

  • Zeskant buitenlamp van koper
  • Vierkant aluminium lampenkap
  • Zeshoek lantaarn met bronzen deksel
  • Ronde messing lantaarnkap met bronzen kap
  • Vierhoekige losse buitenlantaarn van nikkel en rvs

Toepassingen voor landelijke lampenkappen

Voor welke lampen zijn onze landelijke lampenkappen geschikt? Deze vraag word vaak aan ons gesteld. In principe zijn onze landelijke lampenkappen voor elk type lamp geschikt. Door de vorm van deze losse buitenlampen kunt u deze het beste toepassen op de volgende buitenlampen: Klassieke muurlamp, landelijke staande tuinlamp, nostalgische wandlantaarn, robuuste veranda lamp of een rustieke tuinlantaarn. Uiteraard zijn dit geschetste voorbeelden en kunt u zelf u uw eigen buitenlamp samenstellen. Plaats een landelijke lampenkap op een wandarm naast de voordeur of hang een ronde lantaarn met ketting aan het plafond van uw veranda als veranda verlichting. Daarnaast kunt u met onze landelijke lampenkappen en losse lantaarns de perfecte wandverlichting samenstellen. Zo past deze stijl het beste bij een landelijke boerderij, klassiek herenhuis, nostalgische woning of een woning met een sprookjesachtig erf. Ook voor straatverlichting kunt u onze landelijke lampenkappen toepassen. Heeft u een drie of vijf lichts straatlantaarn en zijn de lantaarns aan vervanging toe? Bij Manves vindt u deze in elke vorm. Plaats een ronde of vierkante lantaarnkap op de kroon van deze straatlantaarn en geeft de straat een exclusieve look. Daarnaast vindt u ook maritieme, nautic en nautische lampenkappen in ons assortiment. Onze maritieme lampenkappen zijn uiterst geschikt als hanglamp aan ketting boven een eettafel of buitenkeuken. Naast losse tuinlantaarns en landelijke lampenkappen hebben we nog meer soorten tuinverlichting in de collectie. Zo kun je denken aan de mooiste wandlampen om de gevel mee te verlichten, hanglampen voor bijvoorbeeld de tafel in de veranda, prachtige landelijke stallampen voor in de paardenstal of garage of maritieme lampen passend in de tuin, aan de gevel, in de garage en op nog veel meer plekken. Neem daarom eens een kijkje in onze pagina met landelijke lampenkappen of in de hele collectie met klassieke buitenverlichting en landelijke tuinverlichting. Voor meer informatie betreft onze landelijke lampenkappen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0850656430 of mail ons via onze contactpagina. Onze medewerkers leggen u alle mogelijkheden voor betreft onze landelijke lampenkappen.

To Top