Veilig Winkelen

Voor online betalingen maken wij gebruik van een SSL / Secure Sockets Layer verbinding. Dit betekent dat persoonlijke gegevens worden versleuteld en derden geen inzage hebben in uw betalingsgegevens. Uw betaal en contactinformatie wordt enkel gebruikt om bestellingen te verwerken en om onze diensten te verbeteren. Persoonlijke informatie zal nooit zonder uw toestemming aan derden worden verstrekt. Bezoek onze privacybeleid pagina voor meer informatie.

Betaalmogelijkheden

 • Ideal Klarna PayPal Credit Card Sofort Eps Apple Pay Belfius Bancontact KBC CBC Sepa
 • Ideal

  iDEAL is een online betaalmiddel waarmee consumenten en zakelijke klanten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden iDEAL aan. Met iDEAL kunt u vertrouwd, snel, veilig en gemakkelijk online betalen.

 • Bancontact

  Bancontact maakt het mogelijk rechtstreeks online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. U betaalt dus via de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank met een unieke TAN (Transaction Auhorization Number). De beveiliging wordt per individuele bank geregeld en gewaarborgd.

 • Sofort Banking

  Sofort Banking is een Europese directe betaalmethode die bankonafhankelijk is en die u naar uw eigen vertrouwde bankomgeving leidt bij betaling. Sofort Banking is TÜV-gecertificeerd en ontwikkeld door Payment Network AG en behoort tot één van de veiligste Europese betaalmethodes op het internet.

 • Bankoverboeking

  Een overschrijving of bankoverschrijving is het verplaatsen van tegoed van de ene bankrekening naar de andere in directe opdracht van de verzender. De verzender geeft dus zijn of haar eigen bank opdracht een bedrag over te boeken naar een andere rekening bij dezelfde bank of een andere bank

 • Belfius Direct

  Belfius is een van de grootste banken van België en biedt een betaaloplossing voor al haar klanten. Met Belfius Direct kunnen klanten hun online aankopen afrekenen in de vertrouwde online betaalomgeving van hun bank. Betalingen met Belfius Direct zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

 • Paypal

  PayPal is een online betaalservice waarbij u uw kredietkaartgegevens enkel registreert bij PayPal. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan de verkoper doorgegeven, waar u ook online aankoopt. U keurt de betaling goed via de beveiligde PayPal omgeving, zonder op onze website opnieuw uw bank of kredietkaartgegevens te hoeven ingeven.

 • Klarna Achteraf Betalen

  Met Klarna achteraf betalen’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je persoonlijke en adresgegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

 • ING Home’Pay

  ING België is een van Belgiës grootste banken. Met Home’Pay hebben ze een toegewijde betaalmethode gemaakt voor hun eigen klanten, zowel consumenten als zakelijke klanten. Met Home’Pay kunnen klanten veilig online betalen zonder een creditcard nodig te hebben. Hiermee is Home’Pay veilig en betrouwbaar voor zowel koper als verkoper.

To Top