Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een online bestelling plaatst en deze retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het wettelijke recht om uw online geplaatste bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Manves buitenverlichting heeft de wettelijke afkoelperiode van 14 dagen verlengd naar een royale termijn van 30 dagen zodat u uw online aankoop goed kunt overwegen.
Product retourneren
Mocht u van ons een product hebben ontvangen en is deze niet naar wens? Bij Manves kunt u uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren en ontvangt u het oorspronkelijke aanschafbedrag terug (exclusief verzendkosten). Daarnaast betaald de klant zelf de kosten van het retourneren van het product. Om de retourprocedure in werking te stellen kunt u ons een mailbericht sturen en aangeven dat u het product wilt retourneren. Ook verzoeken wij u een ordernummer of factuurnummer toe te voegen aan uw mailbericht zodat wij deze retour kunnen koppelen aan uw te retournerende product. Download vervolgens het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in. Voeg het retourformulier en een kopie van het aankoopfactuur samen in de doos en stuur deze naar het onderstaande adres in Elst Gelderland.


Manves Trading
Industrieweg 20 A
6662 PA Elst (Gelderland) - Nederland

Download ons retourformulier via onderstaande link zodat wij uw herroeping zo snel mogelijk kunnen verwerken.


Uitgepakt product retourneren
Heeft u van Manves een product ontvangen en heeft u deze uit de verzenddoos of originele verpakking gehaald? Het retourneren van deze goederen is geen probleem mits verpakt in de (indien redelijkerwijs mogelijk) originele productverpakking en verzonden in de originele of anderszins stevige verzendverpakking om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.
Niet te retourneren producten
Heeft u bij Manves een product besteld met een speciaal gekozen kleur of heeft u een product op maat laten aanpassen, dan is deze niet retourneerbaar. Voor deze producten is uiteraard de volledige garantie van toepassing, maar deze producten zijn uitgesloten van ons 30 dagen retourbeleid. Daarnaast zijn beschadigde producten uitgesloten van ons 30 dagen retourbeleid en worden retour gezonden aan de klant.
Product ruilen
Heeft u van Manves een product ontvangen en wilt u deze omruilen voor een ander product uit onze collectie? Dat is uiteraard geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via ons contactformulier of door te bellen naar onze telefonische helpdesk. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.
Gevolgen herroeping
Als u de overeenkomst herroept binnen 30 dagen, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan (exclusief leveringskosten). Wij betalen u terug binnen 7 dagen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
Antwoord niet gevonden?
Neemt u dan contact met ons op! Dit kan telefonisch op telefoonnummer +31(0)85-0656430 of via onze contactpagina.
To Top