Wegens omstandigheden is manves.nl tot nader bericht gesloten

Over Ons

Bent u op zoek naar klassieke of landelijk buitenverlichting voor buiten in de tuin of op het terras? Kijk dan eens in onze gebruiksvriendelijk webshop met buitenlampen, tuindecoratie en geveldecoratie. Manves is een begrip dat staat voor service en kwaliteit en heeft al jarenlang ervaring op het gebied van exclusieve tuinaccessoires. Zo zijn wij online actief binnen Europa in de verkoop van staande buitenlampen, klassiek deurbeslag, landelijke tuinlantaarns, maritieme scheepslampen, bronzen zonnewijzers, sierlijke vlaggenstokhouders, rustieke muurfonteinen en de bijbehorende accessoires.
Wij verzenden door heel Europa
In samenwerking met transportbedrijf PostNL en eigen transportdienst kunnen wij uw bestelling door heel europa op gewenste locatie bezorgen. Daarnaast kunt u bij Manves zorgeloos online shoppen met een bedenktijd van maar liefst 30 dagen. Zo worden alle producten in onze webshop afgeleverd met een garantieperiode van twee jaar op het materiaal en het lakwerk. Manves buitenverlichting is een online webwinkel en verkoopt uitsluitend producten online, zonder fysieke winkel of bezoekadres. Wilt u extra informatie, een product zelf afhalen of deze eerst bekijken voordat u een aankoop doet? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer: +31(0)85-0656430 of via onze contactpagina om een afspraak te maken in ons magazijn.
0
Beschikbare producten
0%
Terugkerende klanten
0
Nieuwsbrief leden


Service & Garantie
Voor garantie claims, beschadigde verzendingen, retouren en reparaties kunt u op onze website het retourformulier invullen. Hierbij versneld uw het proces om uw klacht zo spoedig mogelijk te kunnen verwerken zodat uw klacht zo snel mogelijk kan worden behandeld. Zend daarom ook nooit uw pakket retour zonder het retourformulier in te vullen, zonder ticket nummer kan er vertraging ontstaan in de verwerking van uw retournering.
Gerecycled verpakkingsmateriaal
Met het oogpunt op een duurzaam bedrijfsleven verpakt Manves buitenverlichting haar producten sinds januari 2020 met gerecycled verpakkingsmateriaal. Zo verpakken wij onze producten met gebruikte en nieuwe kartonnen dozen, papier tape en groene noppenfolie om zo een bijdrage te leveren aan een schoner en co2 neutraal klimaat. Daarnaast zijn onze armaturen en tuinaccessoires afgelakt met een duurzame en milieuvriendelijke poedercoating om het milieu zo min mogelijk te belasten tijdens het productieproces. Tevens staat Manves buitenverlichting open voor suggesties van bestaande klanten met betrekking tot het verbeteren en verduurzamen van de verstuurde pakketten. Kortom, heeft u van ons een pakket ontvangen en bent u van mening dat wij onze verpakking kunnen optimaliseren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat uw suggestie achter zodat wij onze diensten nog verder kunnen verbeteren met betrekking tot een schoner en duurzaam klimaat.
To Top