Geveldecoratie

Geveldecoratie in klassieke & landelijke stijl

Versier uw woning met de geveldecoratie van Manves. In ons assortiment vindt een diversiteit aan gevelversiering. Versier buiten uw muur of wand met bijvoorbeeld een prachtige vlagenstokhouder of uithangbord in een klassieke of landelijke stijl. In onze pagina met geveldecoratie vindt u exclusieve naambordjes voor bij de voordeur maar ook wanddecoratie zoals een muuranker wandornament. Daarnaast heeft Manves een selectie met raamdecoratie waarbij u moet denken aan een prachtige levensboom voor het raam van uw deur of garage. Bent u specifiek op zoek naar bronzen huisletters of ijzeren huisnummers, messing muurrozetten, gietijzeren ventilatieroosters, hofleverancier schilden of smeedijzeren deurluiken dan vindt u deze terug in onze pagina met ouderwetse gevelversiering. Wilt u meer weten over onze collectie met stalen afdek roosters, ronde luchtroosters of muur wandrozetten voor buiten aan de gevel of buitenmuur? Laat u dan informeren door onze medewerkers over de mogelijkheden van onze nostalgische geveldecoratie. Kortom, voor het online kopen van gietijzeren stalramen, aluminium voordeur naamborden, middeleeuwse deurluikjes en rustieke vlaggenstokhouders slaagt u altijd in de pagina met geveldecoratie van Manves.


CIG

Geveldecoratie voor buiten aan de muur

Uw gevel of muur versieren met geveldecoratie voor buiten? In het assortiment van Manves vindt u prachtige wandversiering voor buiten of binnen. Denk hierbij aan wanddecoratie als reclameborden, uithangborden, naambordjes, vlaggenstokhouders of wandornamenten. Met deze prachtige geveldecoratie geeft u uw woning een klassieke of landelijke look. Plaats een vlaggenstok houder of vlaggenstokhouder naast het raam als exclusieve geveldecoratie. Ook voor prachtige naambordjes, naamplaatjes of een huisnummerbordje voor naast de voordeur kunt u bij ons terecht. Plaats een naambord of vlagenstokhouder als muurdecoratie en/of geveldecoratie buiten naast de deur van uw huis voor net wat extra sfeer. Graveer een naambord of naamplaatje met uw huisnummer of uw eigen naam. Onze goedkope naambordjes zijn leverbaar met een auto, zeilboot, paard en kat. Wilt u zelf u eigen geveldecoratie maken? U kunt deze figuren uitnemen en vervangen met bijvoorbeeld een figuur van rvs. Maar ook voor muurversiering als rustieke reclameborden of uithangborden voor buiten kunt u terecht in onze pagina met geveldecoratie. Zo vindt u een klassiek reclamebord of landelijk uithangbord geschikt als geveldecoratie voor elk type gevel. Een andere vorm van geveldecoratie is bijvoorbeeld het plaatsen van een sierlijke ouderwetse trekbel, deurletter of beldrukker aan de wand van uw gevel of schuur. Bij Manves vindt u decoratieve wandaccessoires als wandornamenten voor bijvoorbeeld een landelijke boerderij, klassiek herenhuis of een nostalgische woning. Plaats een deurcijfer met een huisnummertoevoeging van metaal als muur ornament of als wandversiering tegen gevel van u woning. Bent u specifiek op zoek naar raamdecoratie dan slaagt u ook in de webshop van Manves. In onze rubriek met geveldecoratie vindt u sierlijke levensbomen met franse lelies, antieke deurrozetten en romantische muurroosters. Plaats een klassieke levensboom voor het raam van uw voordeur op garagedeur voor een landelijke of nostalgische look. Maar ook voor het online kopen van ouderwetse raamroosters, rustieke deurroosters, architectonische rozetten voor montage op uw wand of deur en romantische ventilatieroosters kunt u bij ons terecht. In onze pagina met landelijke geveldecoratie vind u diverse smeedijzeren sierroosters, gietijzeren afdekrooster, stalen muurankers en gotische muurrozetten tegen concurrerende prijzen. Benieuwd geworden naar onze collectie met landelijke geveldecoratie? Neem dan eens een kijkje in onze pagina met klassieke en landelijke geveldecoratie en laat u verrassen door onze bijzondere roosters, exclusieve rozetten en decoratieve naambordjes voor buiten naast de voordeur.

Soorten geveldecoratie

Bij Manves koopt u geveldecoratie in alle soorten en maten! Neem als voorbeeld een naambord of uithangbord van aluminium met een sierlijk figuur. In onze webshop kunt u deze kopen van rvs of duurzaam gietijzer. Naast onze collectie met geveldecoratie kunt u uw woning ook versieren met buiten raamdecoratie. Zo vindt u in assortiment met geveldecoratie een prachtige levensboom met franse lelies, leverbaar in twee maten. Maar ook voor een buiten muurornament slaagt u in onze webshop. Denk hierbij aan een bronzen hofleverancier muurschild of aluminium zadeldrager voor aan de muur. Plaats een wandornament van brons aan de gevel voor een exclusieve of knusse uitstraling met landelijke sfeer. Bent u specifiek op zoek naar muurdecoratie van hout? Ook deze vind u terug in onze collectie met geveldecoratie. Bij Manves geven wij op alle geveldecoratie een garantietermijn van maarliefst drie jaar op het materiaal en laklaag. Onze geveldecoratie wordt gepoedercoat in het zwart of antiek groen en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Om u alvast een algemene indruk te geven hebben wij een aantal soorten geveldecoratie en wanddecoratie voor buiten als drukbellen, muurschildjes, vlaggenhouders en ijzeren deurluikjes op een rijtje gezet:

  • Gietijzeren ronde & vierkante stalramen
  • Messing raamroosters en bronzen deurluiken
  • Smeedijzeren uithangbord met paard, auto en molen
  • Aluminium vlaggenstokhouders met hofleverancier schild
  • Bronzen, chromen, zwarte en ijzeren deurletters en huiscijfers

Muurdecoratie voor binnen en buiten

Bent u op zoek naar muurdecoratie? In onze webshop vindt u geveldecoratie voor zowel binnen als buiten. Onze wanddecoratie is leverbaar in een klassieke, landelijke, nostalgische en rustieke sfeer. Plaats als muurversiering een vlaggenstokhouder, messing deurbeldrukker, paard wandornament of een naambordje bij de voordeur voor net wat extra sfeer. Zo is onze geveldecoratie ideaal toepasbaar voor een boerderij of landhuis in klassieke of landelijke stijl. Als u op zoek bent naar wandversiering voor buiten kun u ook denken aan uithangborden, naamplaatjes, naambordjes of reclameborden voor bijvoorbeeld boven de voordeur of boven de deur van de garage, schuur of stal. Plaats bijvoorbeeld prachtige gietijzeren levensbomen voor het raam als raamdecoratie voor een robuuste look. Kortom, onze wandversiering past op en bij elk type muur, gevel, wand voor buiten aan de gevel van uw huis. Nieuwsgierig naar onze geveldecoratie? Neem dan eens een kijkje in onze pagina met geveldecoratie of neem contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 085-0656430 of email ons voor al uw vragen betreft onze decoratieve beldrukkers, vlaggenstokhouders en huisletters en huiscijfers in onze pagina met geveldecoratie!

To Top