Sokkels & Palen

Sokkels & palen voor buitenlampen

Nieuwe sokkels voor uw buitenlampen kopen? Bij Manves vindt u een grote collectie met losse palen en zuilen. Zoekt u een pilaar of een betonnen sokkel voor beelden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze sokkels en palen zijn uiterst geschikt voor een staande buitenlamp, tuinlamp of andere soorten buitenverlichting. Zo kunt u met een losse lantaarnpaal uw huidige tuinverlichting opfrissen. Of plaats een sokkellamp op paal in de tuin, naast het terras of bij de vijver als sfeervolle tuindecoratie. Daarnaast kunnen onze lage sokkels toegepast worden op een lage buiten vloerlamp en met onze hoge palen als lichtmast voor een staande buitenlantaarn. Maar ook voor tuinsokkels van messing, brons, aluminium met bloemen, Franse krullen en ouderwetse ornamenten slaagt u on onze webshop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze aluminium sokkels of gietijzeren palen voor buiten? Laat u door ons informeren over hardstenen, aluminium of witte sokkels en palen voor in uw tuin zodat u doormiddel van losse tuinverlichting onderdelen uw antieke staande buitenlampen kunt samenstellen. Kortom, voor het kopen van losse sfeervolle ronde masten, vierkante lampvoetjes, hoge palen en lage lampzuilen slaagt u altijd bij Manves buitenverlichting.


Desc

27 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

27 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Losse sokkel of lantaarnpaal kopen?

Heeft u staande buitenlamp of lantaarnpaal en is de sokkel of paal aan vervanging toe? In de webshop van Manves verkopen we naast complete klassieke en landelijke buitenverlichting ook losse onderdelen. Onze losse sokkels en palen uiterst geschikt voor een landelijke buitenlantaarn, klassieke tuinlantaarn of een oude nostalgische lantaarnpaal. In onze webshop vindt u deze palen en sokkels terug onder de rubriek met klassieke buitenverlichting. Wij leveren antiek sokkels en palen voor een staande buitenlamp of tuinlamp in diverse soorten, kleuren en materialen. Daarnaast worden deze tuinsokkels geleverd in de kleuren zwart of antiek groen. Deze sokkels zijn voorzien van een dubbele gepanterserde gepoedercoating en hebben hierdoor weerbestendige eigenschappen. U kunt onze tuinpalen toepassen als voet voor een zonnewijzer of windwijzer. Onze lichtmasten zijn uiterst geschikt als voet voor een straatlantaarn of tuinlantaarn en worden geleverd in hoge, grote, lage of kleine modellen. Plaats een losse lantaarnkap op een sokkel of paal en creëer uw eigen landelijke lamp of klassieke buitenlamp. Ook zijn deze palen of sokkels toepasbaar als tuindecoratie of als decoratief item. Stelt u uw eigen staande sokkellamp, terraslamp of tuinlantaarn voor buiten in de tuin samen met onze losse onderdelen! Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft het kopen van onze nostalgische lichtmasten, robuuste tuinsokkels, klassieke palen en landelijke sokkels? Neem dan contact op met onze klantenservice en laat u informeren betreft onze sokkels en palen!

Sokkels & palen in diverse materialen

Onze sokkels & palen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gietijzeren tuinsokkel, bronzen sokkel of aluminium paal met ornamenten en franse lelies. U vind in onze pagina met sokkels & palen altijd een geschikte voet voor uw lampenkap of losse lantaarn. Bent u specifiek op zoek naar een oude losse lantaarnpaal van gietijzer, smeedijzeren buitenlantaarn, aluminium tuinlantaarn of straatlantaarns van metaal dan slaagt u altijd in onze pagina met sokkels en palen. Plaats een drie of vijf lichts kroon op een hoge lantaarnmast voor een exclusieve look. Zo kunt u deze lantaarnpaal voorzien van bronzen of koperen lantaarnkappen voor extra licht in de tuin, op het terras of in de straat. Ook voor lage sokkels van brons, aluminium of messing kunt u bij ons terecht. Kortom, bij Manves vindt u altijd het juiste onderdeel om u uw eigen staande buitenlamp of tuinlamp staand te creëren! Om u een overzicht te geven van onze collectie met losse sokkels, palen en lantaarnpalen hebben wij onderstaand een aantal losse onderdelen op een rijtje gezet:

  • Lage bronzen sokkel
  • Aluminium tuinsokkel
  • Hoge aluminium lantaarnpaal
  • Losse gietijzeren paal met franse lelies
  • Lichtmast van gietijzer met ornamenten

Toepassing voor een sokkel of lantaarnpaal

Naast dat buitenlampen uw tuin verlichten en decoreren, verkoopt Manves ook een collectie met tuindecoratie als sokkels en palen. Hier vind u de mooiste decoratie en accessoires voor in de tuin. Plaats bijvoorbeeld een zonnewijzer op een decoratieve landelijke sokkel of klassieke paal en creëer een exclusief tuinornament. Zo geeft u de tuin, terras of oprit een sfeervolle look met onze sokkels en palen. Of plaats een hoge lantaarnpaal naast de voordeur of stallen van uw boerderij en voorzie deze verlichtingsmast met een robuuste lantaarn van koper en brons voor de mooiste staande tuinlampen of buitenlampen. Kortom, onze sokkels of palen zijn geschikt voor meerdere type lampen en ornamenten. Onze klassieke sokkels en landelijke lantaarnpalen zijn uiterst geschikt voor buiten in de tuin, op het terras of naast de vijver. Vaak vindt u onze sokkels en losse lantaarnpalen terug op het erf van een boerderij, landhuis, herenhuis of als decoratief item naast de stallen of manege. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze klassieke sokkels of landelijke palen voor buiten of binnen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-0656430 of mailt u ons voor meer informatie betreft onze losse sokkels, palen, lantaarnpalen en tuinpalen.

To Top