Waterornamenten

Waterornamenten in klassieke stijl

Waterornamenten kopen voor buiten in de tuin of naast de vijver? Bij Manves vindt u landelijke en klassieke waterelementen als muurfonteinen en wandfonteinen van gietijzer of aluminium. Plaats een waterfontein als tuindecoratie tegen de gevel, muur, wand of schutting van uw woning of garage voor extra sfeer. Daarnaast worden onze waterornamenten en fonteinen geleverd in de kleuren zwart of antiek groen met een exclusieve messing kraan. Bent u specifiek op zoek naar een goedkope tuinfontein, waterfontein, waterelement of een muurornament voor buiten in de tuin of op het terras, dan slaagt u altijd in onze gebruiksvriendelijke webshop. Daarnaast zijn onze klassieke waterornamenten uiterst geschikt op het erf van een klassieke boerderij of manege met stallen. Laat u verrassen en neem eens een kijkje in onze pagina met exclusieve waterelementen en klassieke waterornamenten!


Desc

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
 1. Tuindecoratie Klassiek Landelijk Wandfontein met messing kraan - 75 cm
  € 149,00
  Rating:
  80%
 2. Tuindcecoratie Waterornamenten Kraanpaal tuin met messing kraan - 105 cm
  Speciale prijs € 259,00 Normale prijs € 328,00
 3. Tuindecoratie Klassiek Landelijk Muurfontein met messing kraan - 85 cm
  € 245,00
 4. Tuindecoratie Klassiek Landelijk Kraanpaal met messing kraan - 97 cm
  Speciale prijs € 219,00 Normale prijs € 278,00
Desc

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Waterornamenten voor een landelijke tuin

Uw tuin versieren met klassieke waterornamenten? Bij manves vindt u naast een collectie met klassieke buitenlampen en landelijke tuinverlichting een ruim assortiment met waterornamenten voor buiten in de tuin. Onze collectie met nostalgische waterornamenten bestaat uit een selectie met waterfonteinen voor buiten tegen gevel of muurfonteinen voor buiten aan de wand of schutting van uw woonhuis. Deze wandfonteinen zijn uiterst decoratief en sluiten perfect aan bij een klassieke boerderij of een landelijk huis met stallen. Plaats een kraanpaal, water paal of waterkraan naast de schuur of opstallen van uw woonerf voor net wat extra sfeer. Daarnaast zijn onze waterelementen voor in de tuin leverbaar in de kleuren zwart of antiek groen. Bent u specifiek op zoek naar een tuinfontein, waterfontein of een paal met kraan met franse lelies of krullen dan vindt u deze terug in onze pagina met klassieke en landelijke waterornamenten. Zo worden alle waterornamenten en tuinornamenten geleverd met een garantieperiode van maarliefst drie jaar op het materiaal en het lakwerk. Onze waterornamenten en tuinfonteinen zijn voorzien van een gepantserde laklaag en/of poedercoating en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Naast dat u bij ons sfeervolle en rustieke waterornamenten kunt kopen, verkopen wij ook andere tuinaccessoires. Denkt u hierbij aan een prachtige zonnewijzer op sokkel of een vogeldrinkbak op voet voor naast de vijver. Ook voor een goedkope aanbieding of voor het kopen met de beste prijs slaagt u altijd in onze pagina met landelijke tuindecoratie en klassieke waterornamenten. Bij ons vindt u meerdere ornamenten van groot tot klein en van hoog tot laag met sierlijke krullen en franse lelies. Voor een algemene indruk betreft onze tuindecoratie, tuinversiering, muurfonteinen, waterelementen of waterpartijen kunt u onze pagina met prachtige waterornamenten bezoeken.

Waterornamenten in diverse materialen

Bij Manves vindt u waterornamenten in verschillende materialen. Denk u hierbij aan een waterval van aluminium, gietijzeren kraanpaal of een muurfontein van smeedijzer. Daarnaast kunt u bij ons waterfonteinen waterbakken kopen met een messing kraan en een kraanpaal met bronzen een waterkraan. Plaats deze wandfonteinen tegen de muur, gevel wand of schutting van uw schuur voor een sprookjesachtige look. Maar ook een waterelement van ijzer of aluminium kunt u bij ons terecht. In onze pagina met waterornamenten staan verschillende modellen te koop voor elk budget. Zoekt u een andere vorm van tuindecoratie dan kunt u bij ons ook terecht voor een koperen windwijzer en een bronzen zonnewijzer met een natuursteen of betonnen zuil. Om u een beeld te schetsen van onze pagina met klassiek waterornamenten en fonteinen hebben wij een aantal waterornamenten op een rijtje gezet. Maak uw keuze uit de onderstaande selectie met waterornamenten en accessoires voor buiten in de tuin of naast het terras:

 • Aluminium kraanpaal met ornamenten
 • Gietijzeren muurfontein met messing kraan
 • Metalen tuinfontein met bronzen waterkraan
 • Smeedijzeren wandfontein met betonnen voet
 • Aluminium tuin fontein voor buiten tegen de muur

Toepassingen voor klassieke waterornamenten

Plaats en waterornament of waterelement tegen de muur van uw gevel voor een exclusieve look. Zo zijn onze wandornamenten, waterornamenten en waterkranen uiterst decoratief voor naast de stallen van een manege, paardenstal, oude schuur of een rietgedekte garage. Maar uiteraard sluiten onze waterornamenten ook perfect aan bij een tuin met een modern, retro, strak, rustiek of oud hollands tuinontwerp. Zo kunt een wandfontein of vijver perfect verlichten met onze klassieke of landelijke verlichting. Zet een tuinornament of waterornament in de spotlights met onze klassieke buitenlampen. Kortom,  bij Manves vindt u alles op het gebied voor tuinaccessoires op sokkel voor naast de vijver, op het terras, buiten in de tuin of tuinartikelen voor langs de oprit. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie met waterornamenten voor buiten in de tuin of accessoires voor buiten tegen de muur van u woning? Neem dan eens een kijkje in onze pagina met klassieke en landelijke waterornamenten. Voor meer informatie betreft onze waterornamenten kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 085-0656430 of mailen naar . Onze medewerkers kunnen u alle mogelijkheden voorleggen betreft het plaatsen van prachtige waterornamenten voor buiten in de tuin.

To Top