Wegens omstandigheden is manves.nl tot nader bericht gesloten

Wandarmen

Wandarmen voor landelijke wandverlichting

Op zoek naar nieuwe wandarmen voor u wandverlichting? Bij Manves vindt u wandsteunen voor klassieke en landelijke lampen voor buiten aan de muur, wand of gevel. Plaats een koperen of aluminium lampenkap op een lampenarm, wandsteun, muurarm of lampen steun naar keuze voor een exclusieve wandlantaarn. Daarnaast zijn onze wandsteunen leverbaar in meerdere maten, hoogte en materialen. Vervang de wandarmen van uw klassiek buitenverlichting of landelijk buitenlampen met de losse onderdelen van Manves! Bent u gericht op zoek naar een bronzen muurarm met Franse lelies, messing arm met krullen en ornamenten of gietijzeren gevelsteunen dat slaagt u altijd in onze pagina met wandarmen in ouderwetse stijl. Kortom, voor het kopen van een oude paard lampsteun, losse 20e eeuw lamp armatuur of een Italiaanse lantaarn steun slaagt u zeker in onze pagina met karakteristieke wandarmen. Meer informatie over onze landelijke lampsteunen en nostalgische muurarmen vindt u terug in onze pagina met klassieke wandsteunen voor wandlampen en gevellampen voor buiten. Bestel uw buiten wandverlichting of muurverlichting onderdelen online bij Manves in Elst Gelderland en stel u gevellampen samen doormiddel van onze losse wandarmen.


Desc

24 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

24 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Wandarmen voor klassieke wandlampen

Uw eigen wandverlichting samenstellen met exclusieve wandarmen? Bij Manves vindt u verschillende lampenarmen en hoeksteunen voor buiten aan de wand, gevel of muur. Heeft u een klassiek landelijke wandlantaarn of hoeklamp en is de wandsteun aan vervanging toe? Kijk dan eens in ons assortiment met klassieke wandarmen. Onze wandarmen zijn ideaal toepasbaar voor een staande of hangende muurlamp voor buiten aan de schutting. Voorzie een losse lantaarn, buitenlamp, lampenkap of gevellamp met een prachtige muursteun en creëer de mooiste muurverlichting voor buiten aan de gevel. Naast dat u bij ons complete lampen kunt kopen, verkopen wij ook losse onderdelen voor elk type buitenverlichting of tuinverlichting. Naast onze pagina met klassieke en nostalgische wandarmen vindt o.a losse oude lantaarnpalen, lampenglas, lampenkappen, fittingen en sokkels. Zo kunt u uw eigen landelijke buitenlampen samenstellen met de losse onderdelen van Manves buitenverlichting. Onze wandarmen en muurarmen worden standaard geleverd met een garantieperiode van maarliefst drie jaar op het lakwerk en het materiaal. Daarnaast worden onze klassieke en robuuste wandarmen geleverd in de kleuren zwart of antiek groen en zijn deze voorzien met sierlijke franse krullen en lelies. Plaats een wandarm of lampenarm aan de gevel van uw woning voor een exclusieve look. Heeft u een antieke wandlamp, retro muurlamp, platte gevellamp, nostalgische wandlantaarn of rustieke muurlantaarn en zijn de wandarmen aan vervanging toe? Kijk dan eens in onze pagina met klassieke en landelijke wandarmen en misschien staat er een lampenarm, hoeksteun of muursteun naar uw smaak tussen. Voor vragen over onze klassieke en landelijke wandarmen kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Onze medewerkers kunnen u alle mogelijkheden voorleggen betreft onze klassieke staande buitenlampen en landelijke wandarmen.

Lampenarmen in diverse materialen

Bij Manves koopt u wandarmen in diverse materialen. Heeft u een bronzen wandlantaarn, aluminium muurlamp, koperen buitenlantaarn en is de wandarm of hoeksteun aan vervanging toe. Voorzie deze met een robuuste wandarm, antieke lampenarm, landelijke muursteun of exclusieve wandsteun van brons of aluminium voor wandverlichting met een sprookjesachtige look. Maar ook voor losse onderdelen voor buiten wandverlichting van rvs, nikkel, koper of brons kunt u terecht in onze gebruiksvriendelijke webshop. Zo kunt u uw eigen muurverlichting voor binnen of buiten samenstellen met onze rustieke wandarmen en exclusieve hoeksteunen met krullen en ornamenten. In onze pagina met klassieke en landelijke wandarmen vindt u altijd een lampensteun die geschikt is voor uw gevelverlichting. Daarnaast zijn onze losse lampenkappen en lantaarnkappen geschikt voor elk type muurarm of wandarmen in ons assortiment. Kortom, bij Manves vindt u alles op het gebied voor klassieke buitenverlichting en landelijke tuinverlichting voor buiten aan de wand, muur of gevel van uw huis. Om u een overzicht te geven van de muursteunen in onze pagina met klassieke wandarmen hebben wij onderstaand een aantal lampenarmen op een rijtje gezet:

  • Bronzen wandsteun met krullen
  • Nikkel muurarm voor franse stallamp
  • Aluminium lampenarm met franse lelies
  • RVS muurbeugel met decoratieve ornamenten
  • Wandbeugel voor wandlantaarn met koperen deksel

Toepassingen voor wandsteunen

Heeft u een woning met landelijke gevelverlichting? Vervang uw wandverlichting met een klassieke wandarm, nostaligische lampenarm of robuuste wandsteun in onze pagina met klassieke wandarmen. Onze wandarmen zijn ideaal toepasbaar voor aan de gevel van een landelijke boerderij, klassiek herenhuis, rustieke woning of andere type huizen. Zo hoeft u geen nieuwe wandlampen of wandlantaarns te kopen maar deze simpelweg te vervangen met een nieuwe wandsteun of lampenarm naar keuze. Plaats een robuuste gevellamp met een nieuwe muurbeugel naast de voordeur, onder de veranda of aan de muur van de stallen voor exclusieve manegeverlichting. Creëer uw eigen stallampen, gevellampen, wandlantaarns of buitenlantaarns met onze klassieke wandarmen. Zo geeft u uw woonhuis een sprookjesachtige look met onze losse buitenverlichting voor aan de wand of schutting of gevel. Daarnaast zijn onze wandarmen uiterst geschikt voor muurverlichting voor zowel binnen als buiten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze klassieke en landelijke wandarmen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 085-0656430 of email ons voor meer informatie betreft onze klassiek wandarmen voor buiten aan de muur, garage, carport, schutting, wand of gevel.

To Top