Staande buitenlampen

Landelijke staande buitenlampen kopen?

Wilt u uw tuin verlichten met een klassieke staande buitenlamp? Bij Manves buitenverlichting vind u diverse staande buitenlampen voor buiten op het terras, oprijlaan, vijver of in de tuin. Denk hierbij aan een klassieke staande buitenlantaarn, landelijke tuinlantaarn, nostalgische buitenlamp of een rustieke lantaarnpaal. Daarnaast zijn onze klassieke staande buitenlampen leverbaar in de metalen als aluminium, gietijzer, brons, koper en duurzaam messing. Plaats onze staande buitenlampen, buitenverlichting en tuinverlichting in de tuin van een boerderij, landelijke woning of landhuis voor een sprookjesachtige look. Bent u benieuwd naar onze collectie met klassieke staande buitenlampen of straatverlichting? Neem dan een kijkje in onze pagina met klassieke, nostalgische en landelijke staande buitenlampen voor buiten in de tuin of langs de straat.


CIG

Hoge & Lage klassieke staande buitenlampen

Plannen om uw terras of oprit te voorzien van staande buitenlampen? Bij Manves buitenverlichting en buitenlampen vindt u een groot assortiment met klassieke terrasverlichting voor buiten in de tuin of op het hek van uw hek of poort. Neemt als voorbeeld een staande buitenlamp of meerdere staande buitenlampen met een sierlijke sokkel met franse lelies en krullen. Plaats deze staande buitenlampen op de kolom van uw poort en geef uw oprit allure met onze klassieke, nostalgische en landelijke buitenverlichting. Daarnaast zijn onze staande lampen LED, buitenlampen en tuinverlichting leverbaar in verschillende maten en materialen. Plaats een zeskant lampenkap op een lage sokkel als kolomlamp of monteer een losse lantaarnkap op een hoge lantaarnpaal voor de ideale buitenlantaarn en sokkellampen buiten. Daarnaast worden onze staande buitenlampen geleverd in de kleuren zwart of antiek groen, voorzien met een dubbellaagse poedercoating laklaag voor weerbestendige eigenschappen. Ook kunt u een tuinlantaarn staand zelf creëren door deze zelf samen te stallen aan de hand van losse onderdelen. In ons assortiment met sokkels en lampenkappen vindt uw buitenverlichting onderdelen om uw eigen klassieke staande buitenlamp te creëren. Heeft u staande buitenlampen staan en is de lantaarn aan vervanging toe dan kunt u deze terug vinden in onze pagina met lampenkappen. Naast dat wij staande buitenlantaarns en tuinlantaarns verkopen kunt u bij ons ook terecht voor staande straatverlichting voor buiten aan de weg. Denk hierbij aan een hoge lantaarnpaal of een straatlantaarn als klassieke buitenverlichting. In onze pagina met lantaarnpalen vindt u een diversiteit aan staande lichtmasten en buitenlampen met één, drie of vijf licht lampenkappen. Maar ook voor een muurlamp staand of een staande wandlantaarn kunt u bij ons terecht. Plaats een klassieke wandlamp, landelijke gevellamp of een nostalgische staande muurlantaarn tegen de wand, muur, gevel of schutting voor het gewenste effect. Bent u specifiek op zoek naar een sokkellamp, terraslamp, staanlamp, grondspot of een staande voordeurlamp dan slaagt u zeker in onze pagina met klassieke buiten tuinverlichting, landelijke buitenverlichting en nostalgische buitenlampen. Heeft u een staande buitenlamp, terraslamp, tuinlamp of een tuinlantaarn staand gezien maar wenst u wat extra informatie voordat u een bestelling wilt plaatsen in onze webshop? Neemt u dat contact om met één van onze medewerkers en laat u informeren betreft de mogelijkheden van onze staande klassieke buitenlampen.

Staande buitenlampen in diverse materialen

Bent u op zoek naar staande buitenlampen maar wilt u kiezen uit meerdere materialen? In onze gebruiksvriendelijke webshop verkopen wij diverse staande buitenlampen, tuinverlichting, huisverlichting en buitenverlichting van hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan een staande buitenlantaarn, tuinlantaarn en buitenlamp van aluminium, gietijzer, smeedijzer of duurzaam RVS. Daarnaast zijn onze klassieke staande buitenlampen leverbaar met een lampenkap van koper, brons, messing, nikkel en gehard staal. Deze staande buitenlampen hebben door het gebruik van deze hoogwaardige materialen, weerbestendige eigenschappen en kunnen het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast worden onze staande buitenlampen geleverd met een garantie periode van drie jaar op het aluminium en maarliefst tien jaar op de metalen als koper, messing en brons. Plaats een staande buitenlamp met een sokkel van aluminium en een ronde koperen deksel naast de voordeur voor sfeervolle verlichting. Ook worden onze staande buitenlampen geleverd met een bol van kunststof glas (Opaal en rookglas). Plaats meerdere staande bollampen naast het terras voor een exclusieve look. Ook voor een tuin met een ouderwets tuinontwerp kunt u diverse staande buitenlampen vinden in onze webshop. In onze pagina met staande tuinverlichting en buitenlampen vindt u diverse staande bronzen en koperen lampen, toepasbaar als grondspot, huisverlichting, terrasverlichting en vloerverlichting. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie met klassieke en landelijke staande buitenlampen? Om u een algemene indruk te geven van onze staande buitenlampen hebben wij onderstaand een aantal buitenlampen, buitenverlichting, huisverlichting en tuinverlichting staand op een rijtje gezet:

  • Staande vijf-lichts buitenlantaarn
  • Tuinlantaarn rond met koperen deksel
  • Staande terraslamp met bronzen lantaarn
  • Staande sokkellamp met aluminium sokkel
  • Messing buitenlamp staand met vierkante lampenkap

Toepassingen voor staande buitenlampen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze staande buitenlampen en tuinverlichting? De klassieke staande buitenlampen, buitenlantaarns, lantaarnpalen en tuinlantaarns van Manves zijn ideaal toepasbaar voor landelijke en nostalgisch tuinontwerp. Plaats een landelijke staande tuinlantaarn naast de oprit of monteer een staande buitenlamp van aluminium op het terras als sfeervolle terrasverlichting. Daarnaast zijn onze staande lampen, tuinspots, grondspots, voordeurlampen uiterst geschikt voor een boerderij, manege, landhuis, herenhuis en landelijke woning. Ook zijn onze klassieke en landelijke staande buitenlampen uiterst decoratief voor een schuur, tuinhuisje, stal of bijgebouw. Voorzie onze klassieke staande buitenlampen, robuuste buitenschemerlampen landelijke tuinverlichting, nostalgische buitenverlichting en rustieke projectverlichting met een energiezuinige LED lichtbron met bewegingssensor. Heeft u een poort en wilt u deze voorzien van een staande sokkellamp, buitenlamp, kolomlamp of een terraslamp staand dan vindt u deze terug in onze pagina met tuinverlichting. Heeft u een staande lamp in onze webshop gezien maar wilt u wat meer informatie over de mogelijkheden van deze lamp? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 085-0656430 of mail ons voor extra informatie betreft onze buitenlamp. Versier uw tuin, terras, oprit, gevel of muur met de klassieke staande buitenlampen, tuinlampen, tuinverlichting en buitenverlichting van Manves buitenverlichting.

To Top