Klassieke lantaarnpalen

Klassieke lantaarnpalen online kopen?

Bent u een liefhebber van klassieke lantaarnpalen? In het assortiment van Manves vindt u een diversiteit met lantaarnpalen, buitenlantaarns, straatverlichting en lichtmasten. Zoekt u specifiek een ouderwetse klassieke straatlantaarn of een antieke hoge lantaarnpaal van smeedijzer of gietijzer dan slaagt u altijd in onze pagina met klassiek lantaarnpalen. Manves levert meerdere soorten, maten of stijlen van klassieke lampen. Kortom, wij leveren klassieke lantaarnpalen voor het perfecte terras, tuin, straat of oprit. Ben u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment met klassieke lantaarnpalen? Neem u dan eens een kijkje in onze webshop en bestel uw straatverlichting direct, veilig en snel online! Kiest u voor klassieke of ouderwetse verlichting dan slaagt u altijd in onze collectie met exclusieve lantaarnpalen en klassiek straatlantaarns.


Desc

Items 1-45 van 84

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-45 van 84

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Klassieke lantaarnpalen in diverse maten

Wilt u uw tuin, oprit of straat versieren met een lantaarnpaal of meerdere klassieke lantaarnpalen? Bij manves heeft u keuze uit een grote collectie met hoge en lage klassieke straatlantaarns, tuinlantaarns, buitenlantaarns en lantaarnpalen. Zo zijn onze klassieke lantaarns en lantaarnpalen ideaal toepasbaar als projectverlichting voor elk type huis, oprit, tuin of woonerf. Plaats een klassieke lantaarnpaal naast uw garage of vijver en verlicht een grote oppervlakte in exclusieve stijl. Daarnaast zijn onze klassieke lantaarnpalen leverbaar in diverse maten en varianten. Denk hierbij aan een hoge smeedijzeren buitenlantaarn en/of lantaarnpaal met drie ronde lampenkappen van koper of kies voor een sierlijke tuinlantaarn met vijf vierkante lantaarnkappen van gietijzer. Zo kunt u een klassieke lantaarnpaal voorzien van een handige laddersteun, waardoor u met een ladder gemakkelijk een lamp kunt vervangen. Bij Manves buitenverlichting kunt u kiezen uit klassieke lantaarnpalen in twee standaard kleuren. Kies voor een antiek groene lantaarnpaal met een bronzen lampenkap of ga voor een zwarte oud Hollandse lantaarnmast met een aluminium lantaarnkap. Zo worden alle klassieke lantaarnpalen en ouderwetse straatlantaarns van Manves standaard geleverd met een garantieperiode van drie jaar op materiaal en het lakwerk. De laklaag van onze klassieke lantaarnpalen is vervaardigd van een harde poedercoating met weerbestendige eigenschappen. Kortom, bent u op zoek naar klassieke straatverlichting, rustieke buitenverlichting of oud Engelse projectverlichting dan kunt u bij ons terecht voor diverse lantaarnpalen en straatlantaarns. Heeft u een klassieke lantaarnpaal maar zoek u losse onderdelen om uw straatlantaarn nieuw leven in te blazen? Neemt u dan eens een kijkje in onze pagina met onderdelen voor klassieke lantaarnpalen, buitenlampen en buitenlantaarns. Zo verkopen wij los glas, laddersteunen, losse lantaarnpalen en porseleinen fittingen voor elk type tuinlantaarn, buitenlantaarn, lantaarnpaal en straatlantaarn. Ook voor paardenliefhebbers leveren wij de bijbehorende accessoires voor klassieke lantaarnpalen. Denkt u hierbij aan een decoratief paardenhoofd voor bovenop de lampenkap van een hoge straatlantaarn. Heeft een blik geworpen in onze pagina met klassieke lantaarnpalen en wenst u wat extra informatie over één een specifieke lantaarnpaal? Neemt u dan contact op met één van onze medewerkers en laat u informeren over de mogelijkheden van onze klassieke lantaarnpalen voor buiten in de tuin, naast de oprit of langs de straat.

Klassieke lantaarnpalen en materialen

Bent u op zoekt u naar klassieke lantaarnpalen of straatlantaarns van brons, messing, aluminium of gietijzer maar weet u niet welke het beste bij uw tuin past? Neemt u dan eens een kijkje in onze pagina met klassiek lantaarnpalen, voorzien van een bronzen, smeedijzeren, messing of koperen lampenkap. Plaats onze klassieke straatverlichting en oud Hollandse buitenverlichting langs de weg van u woning en geeft uw woonhuis een sprookjesachtige look. Zo worden onze klassieke aluminium lantaarnpalen geleverd als complete modellen maar ook voor een losse lantaarnpaal van gietijzer kunt u bij ons terecht. Plaats een vijf kroon element op een hoge stalen lampenmast en voorzie deze van koperen lampenkappen met een venster van echt mondgeblazen glas. Ook kunt u kiezen voor een hoge staande buitenlantaarn of lantaarnpaal met kunststof bollen van opaalglas, plexiglas of doorzichtig lexaan glas. Daarnaast zijn onze klassieke straatlantaarns en lantaarnpalen ideaal toepasbaar als terrasverlichting voor elk type tuin of terras. Om uw keuze makkelijk te maken hebben wij een opsomming gemaakt met klassieke lantaarnpalen, hoge tuinlantaarns,  lage buitenlantaarns en metalen straatlantaarns:

  • Hoge tuinlantaarn met vierkante lampenkap
  • Gietijzeren straatlantaarn met vijf koperen lantaarnkappen
  • Smeedijzeren buitenlantaarn met decoratief paardenhoofd
  • Aluminium lichtmast met zeskant lantaarn, voorzien van echt glas
  • Lantaarnpaal met laddersteun, voorzien van franse lelies en krullen

Toepassingen voor klassieke lantaarnpalen

Uw woning, tuin, straat of oprit in klassieke stijl met de klassieke lantaarnpalen verlichten? In ons assortiment met ouderwetse lantaarnpalen vindt u diverse antieke lantaarns en oud Hollandse staande buitenlampen voor naast de oprit van een boerderij, hoeve, landelijke woning, oud herenhuis of een tuin met een klassieke tuininrichting. Bent u specifiek op zoek naar een lantaarnpaal met éen, drie of vijf lampenkappen voor buiten in uw tuin dan vind u deze modellen terug in onze pagina met klassieke lantaarnpalen. Naast dat onze exclusieve buitenlantaarns geschikt zijn voor een manege of paardenstal, zijn onze lantaarnpalen ook toepasbaar als klassieke straatverlichting. Denk hierbij aan een klassieke lantaarnpaal, versierd met krullen en franse lelies op de mast. Maar ook voor onderdelen van klassieke lantaarnpalen kunt u online terecht in onze gebruiksvriendelijke webshop. Zo verkopen wij o.a glas voor lantaarns, laddersteunen, porseleinen fittingen en losse masten en/of lichtmasten. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie met klassieke lantaarnpalen en wenst u wat meer informatie? Voor extra informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservive via telefoonnummer 085-0656430 of door te mailen via onze contactpagina. Onze medewerkers kunnen u alle toepassingen voorleggen betreft onze klassieke lantaarnpalen voor in de tuin als tuinverlichting of langs de straat als straatverlichting.

To Top