Stijlen

Klassieke & landelijke buitenverlichting

Op zoek naar mooie buitenverlichting met een klassiek tintje? Met onze sfeervolle buitenverlichting geeft u een nostalgische, klassieke of landelijke look aan uw oprit en terras. Met de juiste tuinlamp of buitenlampen creëert u een rustieke ambiance. Onze klassieke buitenverlichting is verkrijgbaar voor aan de muur of wand. Maar ook voor staande lampen met een LED energie zuinige lichtbron en sensor kunt u bij ons terecht. Of hang een exclusieve lamp van Manves aan het plafond van uw aanbouw voor de mooiste veranda verlichting. Bent u gericht op zoek naar een middeleeuwse buiten wandverlichting, ouderwetse lantaarnverlichting, romantische tuinlantaarns of buitenverlichting onderdelen dan slaagt u altijd in onze pagina met wand en staande pastorijstijl buitenverlichting. Kortom, neem eens een kijkje onze collectie met rustieke en klassieke buitenverlichting en laat u verassen door onze collectie met tijdloze staande buitenlampen, robuuste straatlantaarns, 20e eeuw architectuurstijl buitenwandlampen en koninklijke en Oud Hollandse buitenverlichting! Ook kunt u bij Manves buitenverlichting terecht voor buitenlamp onderdelen als echte heldere beglazing, kunststof bollen, lampen sokkels en losse palen en koperen, bronzen, messing en aluminium lampenkappen.


CIG

Verlichting voor een woning met stijl

Wilt u uw tuin voorzien met exclusieve lampen? In het assortiment van Manves vindt u een diversiteit met buitenverlichting, tuinverlichting en buitenlampen in diverse maten en stijlen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een franse wandlamp, gevellamp of muurlamp voor naast de voordeur van uw woning. Maar ook voor verlichting in rustieke, landelijke, nostalgische of moderne stijl kunt u terecht in onze webshop. Zo verkopen wij sfeervolle buitenlampen, ouderwetse lantaarnpalen, klassieke staande lantaarns en semi antieke buitenlantaarns voor zowel binnen als buiten. Bent u specifiek op zoek naar een prachtige hanglamp aan ketting voor buiten in de veranda of voor binnen boven de eettafel dan vindt u deze modellen terug in onze pagina met buitenverlichting. Daarnaast zijn onze klassieke, landelijke en nostalgische buitenlampen met de hand gemaakt en geven wij op alle lampen in ons assortiment een standaard garantie van maarliefst drie jaar op het matariaal en het lakwerk. Bij Manves kunt u kiezen uit lampen met een zwarte of een antiek groene kleur, voorzien van een harde poedercoating laklaag. Maar ook voor prookjesachtige straatverlichting kunt u bij manves terecht. Zo verkopen wij diverse oud Hollandse straatlantaarns, Engelse lantaarnpalen, antieke buitenlantaarns en hoge gietijzeren lantaarns met één, drie of vijf lampenkappen. Zo versiert u uw oprit of straat met een exclusieve lantaarnpaal van Manves buitenverlichting. Bent u al enige tijd op zoek naar verlichting maar weet u niet precies welke stijl het beste bij uw woning past? Misschien is rubriek met maritieme en nautische buitenverlichting misschien dan wel een idee. In onze pagina met maritieme lampen vindt u diverse scheepslampen voor buiten tegen de muur of voor aan het plafond van bijvoorbeeld uw veranda. Geef de aanbouw of uitbouw van huis een exclusieve look met onze prachtige veranda verlichting in nautica stijl. Kortom, bij Manves kunt terecht voor diverse stijlen buitenlampen, buitenschemerlampen, buitenverlichting en tuinverlichting in en rondom uw woning. Plaats een staande buitenlamp op het terras naast de vijver of hang een wandlamp met een franse lelies en krullen tegen de schuur in uw tuin voor een sfeervolle look. Daarnaast vindt u in assortiment met klassieke, verlichting ook een pagina met bollampen voor buiten en binnen. Met deze verlichten bollen geeft u uw tuin of terras een retro en/of moderne design look. Heeft u klassieke buiten wandverlichting, staande landelijke tuinverlichting of nostalgische plafondverlichting gezien maar wenst u wat meer informatie? Neemt u dan contact met één van onze medewerkers op, en laat u goed informeren voordat u een bestelling plaatst in onze gebruiksvriendelijke webshop!

Tuinverlichting in diverse materialen

In onze rubriek met klassieke en landelijke buitenverlichting vindt u lampen voor buiten en binnen in diverse materialen en stijlen. Zo verkopen wij duurzame bronzen en koperen buitenverlichting met een kunststof of mondgeblazen vensterglas. Daarnaast vindt u in ons assortiment een rubriek met losse onderdelen om uw huidige hangende en staande buitenlampen nieuw leven in te blazen. Denk hierbij aan een aluminium lantaarn, messing wandarm, porseleinen E27 fitting, nikkelen lampenkap of een draadstangen van massief koper. Bent u specifiek op zoek naar bollen van hard kunststof acryl of lexaan glas dan vindt u deze ook terug in onze pagina met onderdelen voor klassieke buitenverlichting. Met onze gietijzeren lichtmasten en smeedijzeren losse lantaarns kunt u uw eigen straatverlichting samenstellen voor een prookjesachtige lantaarnpaal voor buiten in de tuin en zelfs voor in de straat. Creëer een oud Hollandse buitenlantaarn of een ouderwetse straatlantaarn naar eigen inzicht met de klassieke, landelijke, antieke en nostalgische onderdelen van Manves buitenverlichting. Bent u specifiek op zoek naar lampen van RVS, staal, metaal of aluminium dan kunt u ook terecht in onze webshop. Kortom, bij Manves kunt u terecht voor bijvoorbeeld een aluminium huisverlichting, stalen sokkellamp, bronzen staande tuinlamp, messing kolomlamp of een scheepslamp van massief nikkel voor buiten aan de muur, tegen de schutting, onder de carport of tegen de gevel van uw woning of opstallen. Om uw een overzicht te geven van ons assortiment met buitenlampen, tuinverlichting en buitenverlichting hebben wij onderstaand een aantal lampen voor u op een rijtje gezet:

  • Franse stallamp met ronde lampenkap
  • Nostalgische staande buitenlamp met sokkel
  • Klassieke wandlamp met zeskant koperen deksel
  • Exclusieve buitenlantaarn met vijf-lichts lantaarns
  • Landelijke lantaarnpaal van gietijzer of smeedijzer
  • Moderne retro hanglamp of verandalamp aan ketting
  • Maritieme scheepslamp van massief nikkel of messing

Stijlen & Toepassingen voor buitenverlichting

Heeft u een woning, boerderij, stal, schuur, carport of aanbouw en wilt u deze voorzien van een exclusieve buitenlamp? Bij Manves verkopen wij diverse buitenverlichting, tuinverlichting en buitenlampen voor elk type woning, tuin of terras. Denkt u hierbij aan een klassieke, landelijke, rustieke, exclusieve, retro, moderne of nostalgische stijl. Met onze verlichting voor zowel binnen als buiten geeft u uw woning een sfeervolle maar ook een smaakvolle look. Plaats een klassieke kettinglamp of een ouderwetse hanglamp boven de tafel van uw veranda en laat een verpletterende indruk achter. Maar ook voor landelijke wandverlichting voor tegen de schutting of het hek slaagt u direct in onze gebruiksvriendelijke webshop. Bent u specifiek op zoek naar exclusieve staande LED buitenlampen op sokkel dan vindt u deze terug in onze pagina met klassieke, landelijke en nostalgische tuinverlichting. Daarnaast is onze verlichting ideaal toepasbaar als sfeervolle manege verlichting, franse stalverlichting, rustieke boerderijverlichting en industriele projectverlichting. Heeft u een klassieke muurlamp, landelijke gevellamp, rustiek wandlamp met bol of een wandlantaarn gezien maar wilt u wat meer informatie. Neemt u dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 085-0656430 of mail ons via onze contactpagina voor meer specificaties betreft onze klassieke tuinverlichting. Ook voor informatie betreft het plaatsen van een koperen of bronzen wandlantaarn met een energiezuininge LED lichtbron met lichtsensor of bewegingsmelder kunt u terecht bij onze klantenservice. Versier uw tuin, muur, schutting terras of poort in klassieke, landelijke, nostalgische en exclusieve stijl met de buitenverlichting, tuinverlichting en buitenlampen van Manves Buitenverlichting.

To Top