Nostalgische tuinverlichting

Nostalgische tuinverlichting online kopen?

Wilt u nostalgische tuinverlichting kopen voor buiten in de tuin of op het terras? Bij Manves vindt u diverse nostalgische staande en wand buitenlampen voor elk type tuin of gevel. Onze collectie met nostalgische tuinverlichting bestaat uit muurlampen, wandlantaarns, wandlampen maar ook uit staande tuinlantaarns, buitenlantaarns en hoge of lage nostalgische lantaarnpalen. Bent u specifiek op zoek naar nostalgische tuinverlichting voor onder de veranda dan vindt u deze terug in onze pagina met lampen aan ketting, hanglampen en plafonnieres. Kortom, bij Manves kunt u terecht voor de mooiste nostalgische tuinverlichting voor zowel binnen als buiten. Bekijk onze pagina met nostalgische tuinverlichting en bestel deze direct online in onze gebruiksvriendelijke webshop!


Desc

Items 1-45 van 448

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
 1. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Gevellamp Emmen met kronen - 70 cm
  € 168,00
 2. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Wandlamp Delft met kronen M - 70 cm
  Speciale prijs € 126,00 Normale prijs € 141,00
 3. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Gevellamp Veenendaal - 51 cm
  € 134,00
 4. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Buitenlamp Groningen - 70 cm
  Speciale prijs € 124,00 Normale prijs € 137,00
  Rating:
  100%
 5. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Muurlamp Nijmegen brons - 110 cm
  € 524,00
  Rating:
  100%
 6. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Kettinglamp Leusden met ketting M - 50 cm
  € 145,00
  Rating:
  100%
 7. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Verandalamp Sliedrecht aan ketting M - 50 cm
  € 149,00
 8. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Franse stallamp 'T Gooi - 70 cm
  € 264,00
 9. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Wandlamp Utrecht - 85 cm
  Speciale prijs € 175,00 Normale prijs € 192,00
 10. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Muurlamp Zwolle met kronen L - 64 cm
  € 142,00
  Rating:
  80%
 11. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Muurlamp Zwolle met kronen M - 52 cm
  € 122,00
 12. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Wandlamp Vlaardingen M - 52 cm
  € 118,00
 13. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Wandlamp Vlaardingen L - 64 cm
  € 138,00
 14. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Tuinlamp Ridderkerk - 71 cm
  € 171,00
 15. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Buitenlamp Naarden - 80 cm
  € 179,00
 16. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Buitenlamp Nijkerk met kronen - 73 cm
  € 168,00
 17. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Buitenlamp Veghel Brons - 81 cm
  € 318,00
 18. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Koetslamp wand Amstelveen S - 35 cm
  € 96,00
 19. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Buitenlamp Heerlen met kronen - 85 cm
  Speciale prijs € 164,00 Normale prijs € 196,00
 20. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Wandlamp Delft met kronen L - 75 cm
  € 165,00
 21. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Tuinlamp Deurne Opaal bol - 50 cm
  € 156,00
 22. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Muurlamp Breukelen bol - 50 cm
  € 133,00
 23. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Tuinlantaarn Rotterdam - 320 cm
  € 783,00
 24. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Lantaarnpaal Venlo - 280 cm
  € 608,00
 25. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Lantaarnpaal Den Bosch - 315 cm
  € 639,00
  Rating:
  100%
 26. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Terraslantaarn Zeist - 330 cm
  € 687,00
 27. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Lantaarn Haarlemmermeer - 290 cm
  € 629,00
 28. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Tuinlamp Valkenswaard - 77 cm
  € 187,00
 29. Buitenverlichting Klassiek Landelijk Terraslamp Winsum met kronen - 79 cm
  € 184,00
Desc

Items 1-45 van 448

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Tuinverlichting in nostalgische stijl

Heeft u plannen om buiten uw tuin of oprit te versieren met nostalgische tuinverlichting? Neemt u dan eens een kijkje in pagina met staande en hangende buitenverlichting. In het assortiment van Manves vindt u diverse soorten tuinverlichting met een nostalgisch tintje. Denk hierbij aan een nostalgische terraslamp, staande buitenlamp, hoge tuinlantaarn, zeskant sokkellamp of een buitenlantaarn met een energiezuinige LED lichtbron. Daarnaast is onze nostalgische tuinverlichting of buitenverlichting voorzien van een harde poedercoating laklaag, in de kleuren zwart of antiek groen. Bent u specifiek op zoek naar een nostalgische hanglamp, plafonniere, kettinglamp of een koperen veranda lamp dan vind u deze terug in onze pagina met klassieke veranda verlichting. Maar ook voor wandlantaarns, gevellantaarns, muurlampen en wandlampen voor naast de voordeur als nostalgische wandverlichting kunt u bij ons terecht. Naast dat u bij Manves terecht kunt voor nostalgische tuinverlichting, verkopen wij ook exclusieve straatverlichting. Plaats een gietijzeren lantaarnpaal naast uw oprit of in de straat voor een nostalgisch plaatje. Ook zijn onze nostalgische straatlantaarn leverbaar in verschillende varianten. Denk hierbij aan een hoge lantaarn met één lamp, drie lampen of zelfs vijf lampen met een ronde, vierkante of zeskant lampenkap. Zo wordt onze nostalgische tuinverlichting, buitenlampen en buitenverlichting met de hand gefabriceerd en vandaar dat Manves drie garantie verleend op alle buitenlampen. Daarnaast wordt word onze nostalgische tuinverlichting van brons, koper, nikkel of messing geleverd met een garantieperiode van maarliefst tien jaar op het materiaal. Kortom, bent u van plan om uw tuin, terras, straat, muur, gevel of veranda te verlichten dan slaagt u altijd in onze pagina met nostalgische tuinverlichting. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie met nostalgische tuinverlichting of buitenlampen? Neemt u dan snel een kijkje in onze gebruiksvriendelijke webshop en wellicht staat er een ouderwetse tuinlamp, antieke buitenlamp, oud Hollandse buitenlantaarn of klassieke tuinlantaarn voor u tussen. Voor meer vragen over onze nostalgische tuinverlichting kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Nostalgische buitenlampen en materialen

Bent u op zoek naar nostalgische tuinverlichting van brons, nikkel, messing, aluminium of koper? In het assortiment met nostalgische tuinverlichting vindt u diverse losse lampen en buitenlampen, gemaakt van hoogwaardige metalen. Denk hierbij aan een nostalgische aluminium buitenlantaarn met een koperen lampenkap, voorzien van een lichtbeker van echt mondgeblazen glas. Daarnaast verkopen bronzen en messing lampenkappen, geschikt voor alle type tuinsokkels in onze pagina met sokkels en palen. bent u specifiek op zoek naar nostalgische tuinverlichting als een gietijzeren lantaarnpaal, smeedijzeren tuinlantaarn, stalen sokkellamp of een hoge tuinlamp met koperen deksel dan vindt u deze terug in onze pagina met klassieke buitenverlichting. Maar ook voor bollampen voor buiten met een ronde lampenkap van plexiglas, lexaan glas of hard kunststof acryl kunt u bij ons terecht. Deze glazen zijn leverbaar met rookglas, opaalglas en helder glas! Creëer uw eigen nostalgische tuinverlichting aan de hand van losse onderdelen. In de webshop van Manves vindt u verschillende losse onderdelen voor het maken of vervangen van lampen voor buiten met een nostalgisch tintje. Combineer een zeskant koperen lampenkap met een ronde aluminium sokkel en monteer deze op de vloer als grondspot of als terrasverlichting. Om u een idee te geven van onze collectie met nostalgische tuinverlichting en buitenverlichting hebben wij een aantal buitenlampen voor u op een rijtje gezet:

 • Vierkant koperen lampenkap
 • Hoge smeedijzeren buitenlantaarn
 • Aluminium tuinlantaarn met LED lamp
 • Bronzen verandalamp met kunststof glas
 • Gietijzeren lantaarnpaal met vijf ijzeren lampenkappen

Toepassingen voor nostalgische buitenverlichting

Heeft u een tuin, schuur, woning of opstallen en wilt u deze versieren met nostalgische tuinverlichting. Kijk dan eens in onze collectie met nostalgische buitenverlichting voor aan de wand of staande buitenlampen voor op het terras, naast de vijver of aan de voordeur! Zo is onze nostalgische tuinverlichting ideaal toepasbaar voor een boerderij, landhuis, landelijke woning of een huis met een klassieke sfeer. Daarnaast creëert u met onze nostalgische tuinverlichting een ouderwetse, robuuste, oud Hollandse, antieke of sfeervolle look. Denk hierbij aan een prachtige veranda lamp als veranda verlichting of een staande buitenlamp als nostalgische tuinverlichting voor naast de voordeur van uw woning. Ook is onze nostalgische tuinverlichting gemakkelijk te voorzien van een energiezuinige LED lamp met een bewegingsmelder of sensor. Bent u specifiek op zoek naar nostalgische lampen voor aan de schutting, gevel, wand, muur of garage dan slaagt u altijd in onze pagina met gevelverlichting. Zo is onze nostalgische tuinverlichting ook ideaal toepasbaar als verlichting voor in een paardenstal. Versier uw opstallen met onze stalverlichting, boerderijverlichting, wandverlichting, straatverlichting of tuinverlichting in nostalgische stijl. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment met nostalgische tuinverlichting en wilt u wat extra informatie? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer  085-0656430 of mailt u naar voor de mogelijkheden van onze tuinverlichting, buitenverlichting, wandverlichting en straatverlichting in nostalgische stijl. Versier uw tuin, terras, oprit, gevel of muur met de nostalgische tuinverlichting van Manves Buitenverlichting.