Buiten wandlampen

Landelijke buiten wandlampen kopen?

Heeft u plannen om uw gevel, schutting, voordeur of te belichten met buiten wandlampen? Bij Manves buitenverlichting vindt u de mooiste muurarmaturen voor het aanleggen van de mooiste sfeerverlichting of wandverlichting voor buiten aan de muur. Bent u specifiek op zoek naar architectonische buiten wandlampen die u strategisch wilt plaatsen voor het verlichten van de donkere schaduwplekken bij uw entree, balkon, buitenkeuken of staldeur? Bij Manves tuinverlichting vind u diverse buiten wandlampen met een vierkante, zeshoekige, ronde of platte vorm en zijn gemaakt van de metalen als bron, koper, messing en hoogwaardig aluminium. Daarnaast worden alle buiten wandlampen in ons assortiment geleverd met een garantietermijn van drie jaar op het lakwerk en tien jaar op de materialen als brons en koper. Heeft u een staldeur, koetshuis, achterdeur, tuinhuisje of schuur die u wilt belichten met buiten wandlampen maar wilt u eerst meer informatie? Neemt u dan contact met ons op over het plaatsen van onze nostalgische, semi klassieke, strakke of ouderwetse buiten wandlampen. Éen van van onze medewerkers zal u informeren over de toepassingen en het plaatsen van onze exclusieve wandlampen als gevelverlichting of wandverlichting voor buiten.


CIG

Buiten wandlampen in diverse vormen en stijlen

Wilt u nostalgische buiten wandlampen aanschaffen voor aan de gevel, naast de voordeur, of tegen de schutting voor het aanleggen van romantische sfeerverlichting? Bij Manves buitenverlichting vindt u diverse buiten wandlampen en ronde, vierhoekige, zeskante en platte buitenarmaturen voor aan de wand of muur van een landelijke woning of monumentaal bedrijfspand. Zo sluiten onze architectonische buiten wandlampen perfect aan bij een gebouw met een rustieke, kempische, Oud Hollandse, renaissance of 20e eeuw architectuurstijl. Ook leveren wij diverse buitenwandlampen met een semi klassiek, Italiaans, Frans en pastorijstijl design voor zowel binnen als buiten. Door het strategisch plaatsen van éen buiten wandlamp of meerdere buitenwandlampen aan de gevel kunt u de donkere schaduwplekken belichten met één van onze lichtarmaturen. Daarnaast worden alle aluminium buiten wandlampen afgelakt met een hoogwaardige poedercoating laklaag die wordt geleverd met een ruime garantietermijn van maarliefst drie jaar. Op onze koperen, bronzen, messing en nikkelen buiten wandlampen ontvangt u een garantieperiode van tien jaar op het materiaal. Bent u liefhebber van bijvoorbeeld vierhoekige buiten wandlampen, ronde bronzen gevelverlichting, zeshoekige wand lantaarnverlichting of vlakke of halve wand sfeer belichting dan slaagt u altijd in onze gebruiksvriendelijke webshop. Kortom, heeft u een royale villa, notarisstijl woning, vorstenhuis koetshuis, moderne bungalow of een ouderwets restaurant die u wilt verlichten met klassieke of landelijke buiten wandlampen dan heeft Manves buitenverlichting hierin een ruime keus. Voor een luxueuze afwerking monteert Manves tuinverlichting alle ronde, vierhoekige, zeskante, platte en halve buiten wandlampen met een venster van echte heldere beglazing of een ronde glazen lichtbeker van echt glas een witte porseleinen lamphouder voor een lichtbron met E-27 lampvoet. Zo kunt u onze buitenwandlampen en muurlantaarns voorzien van een decoratieve filament lamp, klassieke led gloeilamp, energiezuinige spaarlamp of een sensor gestuurde lichtbron uit ons assortiment. Ook zijn onze spuitgietaluminium lichtarmaturen en gegoten aluminium buiten wandlampen online leverbaar in het ouderwets zwart of donker, grachten of antiek groen zodat u deze kunt combineren met de kleuren van uw kozijn, voordeur, schuurdeur of achterdeur. Daarnaast zijn alle wandarmaturen en buiten wandlampen voorzien van een wandsteun met voorgeboorde montagegaten zodat u een lichtarmatuur eenvoudig kunt verankeren doormiddel van stalen stokschroeven uit onze pagina met montagemateriaal en aansluitmateriaal. Voor meer vragen over de vormen, stijlen of toepassingen van onze buiten wandlampen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Manves buitenverlichting.

Buitenwandlampen van aluminium, brons en koper

Wil u kwalitatief hoogwaardige buiten wandlampen aankopen waar u jaren lang plezier van heeft dan heeft manves buitenverlichting de beste armaturen tegen concurrerende. Zo verkopen wij massieve aluminium buiten wandlampen in een ouderwets zwarte of grachten groene variant die ideaal toepasbaar zijn als wand sfeerverlichting voor buiten. Ook voor messing scheepslampen voor buiten aan de muur of voor tegen het plafond slaagt u direct in onze webshop. Bent u specifiek op zoek naar een exclusieve bronzen buiten wandlamp met een koperen deksel dan vindt u deze terug in onze pagina met klassieke en landelijke gevelverlichting. Kortom, bij Manves buitenverlichting vindt u hoogwaardige buiten wandlampen van uitsluitend A-kwaliteit en deze buitenarmaturen worden geleverd met een langdurige garantietermijn van drie jaar en tien jaar op de metalen als brons, koper, nikkel en messing. Zo zijn onze buitenwandlampen uiterst geschikt voor luxe woningen met een monumentale ambiance en doormiddel van onze metalen accentverlichting kunt u de nadruk leggen op bepaalde plekken aan de gevel. Maar ook voor metalen muurspots en buiten wandlampen voor aan montage op een houten balk, hardstenen muur, bakstenen tuinmuur en betonnen schuur leveren wij diverse buiten wandlampen met de benodigde pluggen en stalen stokschroeven met messing dopmoeren. Om u een indruk te schetsen betreft onze collectie met bronzen buitenwandlampen, koperen buitenarmaturen, messing wandlampen voor buiten en aluminium gevellampen hebben wij onderstaand een aantal armaturen voor u op een rijtje gezet:

  • Bronzen buiten wandlamp
  • Messing scheepslampen verlichting
  • Koperen wandverlichting voor aan de gevel
  • Nikkelen sfeerlampen voor naast de voordeur
  • Spuitgietaluminium buitenwandlampen in Italiaans design

Het plaatsen van buiten wandlampen

Heeft u een woonhuis met een rustiek charmante, trendy cool, romantische, vida of pastorijstijl en zoekt u bijpassende buiten wandlampen om deze ambiance te versterken? Onze buitenwandlampen hebben in het algemeen een 20e eeuw architectuurstijl ontwerp en sluiten perfect aan bij een restaurant of hotel met een monumentale gevel. Plaats een buiten wandlamp, muurlamp, buitenlamp naast de voordeur, balkondeur, schuurdeur of staldeur voor het belichten van de donkere schaduwplekken rondom deze entree. Maar ook voor architectonische wandverlichting, Franse stallampen, Italiaanse buiten wandlampen en rustieke muur sfeerverlichting kunt u bij Manves buitenverlichting terecht. Zo zijn onze buiten wandlampen uiterst geschikt voor het plaatsen aan de muur van uw balkon, tuinhuisje, garage, carport of andere opstallen. Bent u gericht op zoek naar extra grote monumentale sfeerlampen of buiten wandlampen met een nostalgisch tintje dan verkopen wij diverse grote wandarmaturen met een hoge lampenkap en een lange wandsteun die ver uit de muur steek voor het verlichten van de complete gevel. Heeft u een buitenwandlamp gezien in ons assortiment of bij een concurrerende website en wilt u deze laten nabouwen of aanpassen op maat voor aan de wand van bijvoorbeeld een stal, woonboerderij, HomeAway, uitbouw, terrasoverkapping of royale villa dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel onze helpdesk via ons telefoonnummer en laat informeren over de mogelijkheden. Kortom, zoekt u monumentale buitenwandlampen of luxueuze wandlampen voor buiten aan de wand een natuursteen muur, houten aanbouw, dubbele carport, kantoor, penthouse of dakterras dan vindt u in ons assortiment meerdere buiten wandlampen die aansluiten bij deze gebouwen en opstallen. Voor de mooiste antieke lantaarnverlichting en ouderwetse buiten wandlampen en sfeerverlichting wandarmaturen slaagt u altijd in de winkel van Manves buitenverlichting.

To Top