Wegens omstandigheden is manves.nl tot nader bericht gesloten

Tuinverlichting

Klassieke & landelijke tuinverlichting

Het terras versieren met klassieke tuinverlichting? Manves heeft diverse lampen voor in de tuin. Zoekt u bijvoorbeeld tuinspots of een led buitenlamp geschikt voor zonne energie? Onze tuinverlichting is uitermate geschikt voor deze meerdere type lichtbronnen. Plaats een staande lantaarn, tuinlamp of grondspot buiten bij de voordeur voor een klassieke en landelijke sfeer. Daarnaast is onze tuinverlichting en tuinlampen toepasbaar als nostalgische sfeerverlichting voor een boerderij of landhuis. Bent u gericht op zoek naar een staande monumentale tuinlantaarn, ouderwetse buitenlantaarn, vierkante of ronde grondspot met echt glas of een losse lamp voor op de gemetselde poer dan slaagt u altijd in onze pagina met Oud Hollandse tuinverlichting. Zo hebben wij een grote collectie tuinverlichting met lage buiten vloerlampen, ronde bollampen op voet, lantaarns met hoge of lage paal en 20e eeuw buitenlampen die toepasbaar zijn als romantische accentverlichting. Kortom, bekijk onze ronde vierkante en ronde tuinlampen voor buiten op de poer, naast het tuinpad of langs de oprijlaan in onze pagina met authentieke tuinverlichting. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden van onze tuinverlichting in landelijke en rustieke stijl.


Desc

Items 1-45 van 115

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-45 van 115

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Klassieke tuinverlichting en tuinlampen kopen?

Op zoek naar tuinverlichting in klassiek of landelijke stijl? In ons assortiment vind u de mooiste staande buiten tuinverlichting voor de beste prijs. U kunt bij klassieke tuinverlichting aan veel soorten lampen denken. Zo vindt u in onze pagina met klassieke tuinverlichting en tuinlampen een collectie met bijvoorbeeld een staande tuinlamp, tuinlantaarn, lantaarnlamp, buitenlantaarn of een vloerlamp. Deze lampen zijn uiterst geschikt als klassiek buitenlampje voor buiten in de tuin of naast de vijver. Daarnaast zijn onze buitenlampen en tuinlampen leverbaar in een moderne, klassieke, landelijke of rustieke stijl. Met de landelijke tuinverlichting van Manves geeft u uw oprit of terras een exclusieve en sfeervolle look. Zo zijn alle nostalgische tuinlampen en klassieke tuinverlichting geschikt voor het plaatsen van een energie zuinige LED lamp, gloeilamp, solar of spaarlamp met een bewegingssensor. Heeft u bijvoorbeeld een donkere hoek in uw tuin en zoekt u schutting tuinverlichting zoals landelijke buitenlantaarns om grote oppervlaktes te verlichten, dan zijn onze klassieke oude lantaarnpalen misschien wel iets voor u. Deze tuinverlichting of ook wel straatlantaarns zijn ideaal toepasbaar voor een kleine of grote tuin en zijn daarnaast ook ideaal toepasbaar als klassieke of landelijke straatverlichting.

Tuinverlichting en tuinlampen op 12 volt

Bent u specifiek op zoek naar 230 volt tuinverlichting als een klassieke sokkellamp, terraslamp, landelijke voordeurlamp, retro bollamp of een staande rvs buitenlamp dan kunt deze vinden in onze pagina met klassieke tuinverlichting. Ook voor 12 volt tuinverlichting zoals een buitenschemerlamp in de materialen koper, brons of aluminium kunt u bij ons terecht. Deze 12 volt buitenschemerlampen zijn ideaal voor het creëren van een stoere en tijdloze landelijke sfeer. Kortom, met de klassieke tuinverlichting en huisverlichting van Manves kunt u uw landelijke boerderij, huis of woning versieren met verlichting in rustieke stijl. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze landelijke en klassieke tuinverlichting op 230 volt of 12 volt? Neem dan contact op met ons op over de mogelijkheden van onze prachtige landelijke tuinverlichting met een klassiek  randje.

Solar, Hue en schermersensor tuinverlichting

Decoreer uw tuin met klassieke led of solar tuinverlichting! Denk hierbij aan landelijke staande buitenlampen van roestvrij staal, aluminium of nikkel met een Hue lichtbron die klassiek aandoen. Uiteraard is onze landelijke tuinverlichting en tuinlampen leverbaar in meerdere modellen met een Hue lichtbron of met een schermersensor. Zo verkopen wij in onze pagina met klassieke tuinverlichting bronzen tuinlampen, koperen solar buitenlantaarns, messing vloerlampen en staande led tuinverlichting van duurzaam aluminium. Deze materialen zijn ideaal voor buiten in de tuin, bij het terras of naast de oprit of vijver. Alle klassieke tuinverlichting en vloerlampen in de varianten staand of hangend zijn voorzien van een harde gepantserde laklaag en daardoor heeft onze klassieke tuinverlichting weerbestendige eigenschappen. Het lakwerk van onze klassieke tuinverlichting met schemersensor wordt standaard leverbaar in de kleuren zwart of antiek groen.

Tuinverlichting met kunststof lichtbollen

Zoekt u bijvoorbeeld een bollamp als klassiek tuinverlichting voor buiten, in de kleur wit dan is deze leverbaar tegen een kleine meerprijs. Verlichte bollen of ook wel bollampen voor buiten genoemd zijn uiterst decoratief. Het glas van deze bollen zijn gemaakt van hard kunststof acryl of lexaan glas en zijn toepasbaar op een klassieke sokkel of losse lantaarnpaal. Ook kunnen deze landelijke tuinbollen plat op de vloer gemonteerd worden als grondspots voor tuinverlichting met een retro look. Om u een algemene indruk te geven van onze landelijke tuinverlichting, hebben wij onderstaand een aantal klassieke en landelijke lampen met kunststof lichtbollen op een rijtje gezet:

  • Vierkante bronzen buitenlamp
  • Zeskant aluminium tuinlantaarn
  • Sokkellamp met bronzen sokkel
  • Koperen tuinlamp met ronde deksel
  • Aluminium buitenlantaarn met ornament

Led tuinverlichting voor op een pilaar

Creëer met klassieke led tuinverlichting een landelijke sfeer! Met de klassieke buiten sfeerverlichting van Manves geeft u uw tuin, oprit, terras of woning het perfecte lichtbeeld. Schijn met een klassiek LED spotje of klassieke ledlamp een beetje licht op een windwijzer, waterornament of op en pilaar. Onze landelijk verlichting is ideaal toepasbaar als stalverlichting, opritverlichting, straatverlichting en klassieke tuinverlichting. Heeft u bijvoorbeeld een prachtige klassieke boerderij, landelijk landhuis, herenhuis of een landelijke woning dan slaagt u zeker in onze gebruiksvriendelijke webshop. Plaats een klassieke sokkellamp buiten voor de stal of monteer een kolom of pilaar lamp op de poort van uw landelijke woonerf als landelijke paal tuinverlichting. Kortom voor staande led lantaarns en staande buitenlampen staande buitenlampen voor op een gemetselde pilaar of poer slaagt u altijd bij Manves.nl

Grondspots en tuinspots als tuinverlichting

Daarnaast leveren wij verschillende exclusieve tuinverlichting als grondspots en voordeur lampen om de voordeur van uw huis of tuinpad te verlichten. Deze landelijke grondlampen en grondspots geven een tijdloos en sprookjesachtig effect op uw erf. Zoekt u naar een aanbieding op klassieke tuinverlichting en messing tuinspots of heeft u een landelijke lantaarnpaal of meerdere buitenlantaarns gezien, maar wilt u wat meer informatie? Neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden van onze landelijke tuinverlichting. Wij zijn bereikbaar op ons telefoonnummer of mail ons voor naar info@manves.nl voor meer specificaties betreft onze klassieke tuinverlichting.

To Top