Wegens omstandigheden is manves.nl tot nader bericht gesloten

Vlaggenstokhouders

Klassieke vlaggenstokhouders kopen?

Wilt u de gevel van uw huis versieren met klassieke vlaggenstokhouders? In het assortiment van Manves vindt u diverse vlaggenhouders voor buiten aan de muur, wand, schutting of gevel. Bent u specifiek op zoek naar een klassieke of landelijke vlaggenhouder en/of vlaggenstokhouder van rvs of aluminium, dan vindt u deze terug in onze pagina met geveldecoratie. Plaats een oude vlaggenstok in één van onze klassieke vlaggenstokhouders met franse krullen en ornamenten voor exclusieve look. Daarnaast kunt u onze vlaggenstokhouders met franse lelies kopen in de kleuren zwart of antiek groen, toepasbaar voor elk type woonhuis en gevel. Kortom, voor het online kopen van ouderwetse en monumentale geveldecoratie met een koninklijk design slaagt u altijd in onze pagina met robuuste vlaggenstokhouders. Bent u nieuwsgierig naar onze collectie met vlaggenhouders met een hofleverancier schild, muur vlaggensteun met Franse lelies of vlaggenstokhouders met authentieke ornamenten dan kunt u onze pagina bezoeken met romantische en klassieke vlaggenstokhouders voor naast de voordeur. Voor meer informatie over onze 20e eeuw vlaggenhouders, sfeervolle vlaggensteunen en zwarte vlaggenstokhouders neemt u contact op met onze helpdesk.


Desc

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Vlaggenstokhouders als muurversiering

Wilt u de gevel van uw huis versieren met klassieke vlagenstokhouders? In het assortiment van Manves vindt u diverse modellen en maten vlaggenhouders voor buiten aan de muur, wand, gevel of schutting van uw woonhuis. Onze vlaggenstokhouders zijn ideaal toepasbaar als muurversiering, geveldecoratie of wanddecoratie voor een landelijke woning of een huis in nostalgische stijl. Plaats een vlaggenstok met vlag in één van onze vlaggenmasthouders voor een exclusieve look of monteer een wandlamp in onze pagina met klassieke buitenverlichting. Heeft u een vlaggenmast of vlaggenstok en wilt u een vlaghouder of vlaggenstokhouder kopen met franse lelies, krullen of sierlijke ornamenten dan slaagt u altijd in onze pagina met geveldecoratie en vlaggenstokhouders voor aan de muur. Daarnaast zijn onze vlaggenhouders leverbaar in de kleuren zwart of antiek groen, voorzien van een harde poedercoating laklaag. Door deze gepantserde laklaag hebben onze klassieke en landelijke vlaggenstokhouders weerbestendige eigenschappen en kunnen het gehele jaar door buiten blijven hangen. Bent u specifiek op zoek naar een rustieke vlaggenhouder, nostalgische vlaggenstokhouder of een klassieke vlaggenmasthouder voor aan de muur van uw stal of garage dan slaagt u altijd in onze pagina met klassieke vlaggenstokhouders. Heeft u een winkel of bedrijfspand en wilt u weten of onze klassieke en nostalgische vlaggenmasthouders geschikt zijn voor tegen de muur, wand of gevel van uw winkel? Voor meer informatie betreft onze klassieke vlaggenhouders en landelijke vlaggenstokhouder kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen u alle mogelijkheden voorleggen betreft onze klassieke vlaggenstokhouders, landelijke vlaggenmasthouders en nostalgische vlaggenhouders voor aan de muur of schutting. Maar ook voor de beste prijzen, aanbiedingen, akties en voor het kopen met de beste korting op vlaggenstokhouders kunt u bij ons terecht. Geeft uw vlaggen, vlaggenstok of vlaggenmast allure met de klassieke of landelijke vlaggenstokhouders van Manves!

Vlaggenmasthouders in diverse materialen

Naast dat u bij Manves sierlijke vlaggenmasthouders en vlaggenstokhouders kunt kopen, verkopen wij deze houders ook in diverse materialen. Denkt u bijvoorbeeld aan een vlaggenhouder van rvs, aluminium, gietijzer of smeedijzer. Daarnaast zijn deze stalen vlaggenstokhouders uiterst duurzaam door het gebruik van hoogwaardige metalen. Plaats een alumiminium vlaggenstokhouder, smeedijzeren vlaggenstokhouders of gietijzeren vlaghouder naast de voordeur van uw huis en creëer een sprookjesachtig plaatje. Zo zijn onze antiek en robuuste vlaggenhouders voorzien van decoratieve ornamenten, krullen en franse lelies voor een klassieke en klassieke look. Plaats een houten vlaggenstok in een metalen houder voor vlaggen aan de muur en creëer de mooiste muurdecoratie, wanddecoratie of wandversiering met onze vlaggenstokhouders. Naast dat wij klassieke vlaggenstokhouders verkopen, kunt u bij ons ook houdes kopen in verschillende maten en vormen. Bij ons vindt u kleine vlaggenmasthouders en grote vlaggenstokhouders voor elk type muur, wand of gevel. Naast dat wij oude vlaggenstokhouders en antieke houders voor vlaggen verkopen, kunt u bij ons ook terecht voor tuindecoratie, klassieke buitenverlichting en brievenbussen. Om u een overzicht te geven van onze vlaggenstokhouders hebben wij onderstaand een aantal vlaggenhouders op een rijtje gezet:

  • RVS houder voor vlaggen aan de gevel
  • Metalen vlaggenhouder met franse lelies
  • Smeedijzeren vlaghouder met antieke ornamenten
  • Gietijzeren vlaggenstokhouder met rustieke krullen
  • Aluminium vlaggenmasthouder met hofleverancier schild

Toepassingen voor vlaggenhouders

In het assortiment van Manves vindt u vlaggenstokhouders en uithangborden voor elk type muur, wand geven of schutting. Zo sluiten onze vlaggenmasthouder perfect aan bij een moderne, strake, retro, rustieke of landelijke gevel. Daarnaast worden onze vlaggenhouders veel toegepast op de muur van een landelijke woning, klassieke boerderij, design huis of ander type woningen. Plaats een vlaggenstokhouder of vlaghouder naast de voordeur, garage, carport, schuur of stallen voor een exclusieve en landelijke sfeer. Kortom, bij Manves vindt u alles op het gebied van muurdecoratie, wandversiering en geveldecoratie voor buiten aan de muur van uw woning. Wilt u een vlaggenstokhouder of meerdere vlaggenstokhouders kopen in onze gebruiksvriendelijke webshop maar heeft u nog wat vragen? Voor extra informatie betreft onze klassieke vlaggenstokhouders, landelijke vlaggenmasthouders, brievenbussen, tuinverlichting of tuinmeubelen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-0656430 of op mailadres voor al uw vragen. Geeft uw muur, voordeur, schutting, tuinhuisje, garage of carport allure met de klassieke en nostalgische vlaggenstokhouders van manves.

To Top