Wegens omstandigheden is manves.nl tot nader bericht gesloten

Lantaarnpalen

Lantaarnpalen in klassieke stijl

Bent u op zoek naar klassieke lantaarnpalen? Bij Manves leveren wij deze in diverse grote en maten. In onze collectie met buitenverlichting vindt u oude lantaarnpalen en hoge klassieke straatlantaarns, geschikt voor buiten in de tuin, straat, terras of oprit. Onze landelijke buitenlampen zijn zelfs geschikt als klassieke straatverlichting in nostalgische stijl. Zoekt u meer een goedkope gietijzeren buitenlamp voor op het terras dan vindt u bij Manves een exclusieve verzameling met lage lantaarnpalen. Plaats een ijzeren lantaarnpaal naast uw huis en voorzie deze van een energie zuinige LED lichtbron met sensor. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor staande lantaarns met een ouderwetse, Oud Hollandse, rustieke of authentieke vormgeving voor het aanleggen van exclusieve lantaarnverlichting. Kortom, Zoekt u metalen lantaarnpalen met een zeskante, vierkante of ronde lampenkap van aluminium, brons, koper of messing dan slaagt u altijd in onze grote collectie met architectonische lantaarnpalen. Benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van een oude lantaarnpaal met een romantisch design? Kijk dan in onze pagina met klassieke lantaarnpalen, authentieke straatlantaarns, Victoriaanse lantaarnlampen en Oud Engelse lantaarns met 3-lichts of 5 armatuur lampen.


Desc

Items 1-45 van 98

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-45 van 98

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Klassieke lantaarnpalen in diverse maten

Op zoek naar klassieke lantaarnpalen of straatlantaarns? Bij Manves vindt u klassieke lantaarnpalen en tuinlampen in diverse maten. In ons assortiment met klassieke lantaarnpalen en straatlantaarns bieden wij u de keuze uit grote buiten lantaarns, buitenlantaarns, tuinlantaarns en oude klassieke lantaarnpalen. Onze staande buitenlantaarns en klassieke tuin lantaarnpalen zijn verkrijgbaar in landelijke, nostalgische, rustieke, robuuste en klassieke modellen. Zo is een gietijzeren lantaarnpaal, lichtmast of een straatlantaarn ideaal voor het verlichten van een grote oppervlakte in de tuin, terras, oprit of zelfs voor de straat. U vindt in onze pagina met buitenlampen en klassieke lantaarnpalen verschillende modellen die toepasbaar zijn als metalen straatverlichting, opritverlichting of terrasverlichting. Alle lantaarnpalen, lichtmasten en buitenlampen zijn uiterst geschikt als buitenverlichting voor een boerderij, landhuis, landelijk woonerf. Plaats een aluminium tuinlantaarn in de tuin, naast het terras of zet een buitenlantaarn langs de oprit voor een exclusieve look. Deze landelijke hoge buitenlampen geven uw woonhuis een rustieke en klassieke sfeer en laten een onvergetelijke indruk achter. Daarnaast is een klassieke straatlantaarn van Manves betaalbaar. Ben u op zoek naar een goedkope aanbieding voor nostalgische straatlantaarns en lantaarnpalen of zoekt u een scherpe prijs voor een klassiek lantaarnpaal? In de gebruiksvriendelijke webshop van Manves slaagt u altijd als het gaat om klassieke lantaarnpalen. Door het gebruik van duurzame materialen hebben onze staande tuinlampen, lantaarns groot en buitenlampen klassiek weerbestendige eigenschappen. Vandaar dat wij drie jaar garantie geven op het lakwerk van onze klassieke straatverlichting,lantaarnpalen en tuinverlichting. Kies voor een antieke straatlantaarn, tuinlantaarn lantaarnpaal in het antiek groen of koop een hoge buitenlantaarn zoals meerdere lantaarnpalen Zwaagdijk Oost in het zwart! Kortom, bij Manves heeft u een ruime keus uit terras lantaarns en klassieke lantaarnpalen in een landelijke, nostalgische of rustieke stijl. Wilt u een klassiek lantaarnpaal of meerdere lantaarnpalen kopen en bent u benieuwd naar de kosten? Neem dat contact met ons op en laat u informeren over klassieke lantaarnpalen in diverse maten!

Hoge lantaarnpalen en materialen

Zoekt u hoge klassieke lantaarnpalen voor uw tuin? Onze sfeervolle lantaarnpalen zijn verkrijgbaar met één lamp, drie lampen of zelfs met vijf lampen. U kunt in onze webshop complete modellen kopen maar ook voor losse klassieke lantaarnpalen kunt u bij ons terecht. Heeft u een vijf lichts lantaarn of een drie lichts lantaarnpaal in de tuin staan maar is de paal aan vervanging toe? Kijk dan eens in onze pagina met losse onderdelen voor klassieke buitenlampen, landelijke straatlantaarns, nostalgische lantaarnpalen en rustieke buitenverlichting. Hier vindt u losse klassieke lampenkappen van koper, losse aluminium buitenlantaarns, bronzen kappen en los glas voor klassiek buitenlampen en landelijke tuinlantaarns. Het glas is verkrijgbaar in plexiglas, lexaan en ambachtelijk mondgeblazen vensterglas. Combineer deze onderdelen en creëer uw eigen klassiek lantaarnpalen. Daarnaast zijn onze klassieke lantaarnpalen geschikt voor een LED lamp, gloeilamp of spaarlamp die u kunt voorzien van een bewegingsmelder of sensor. Zo stel u uw eigen energie zuining LED tuinverlichting samen met de klassiek buitenverlichting van Manves. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze klassieke lantaarnpalen? Neemt dan contact op met onze klantenservice en laat u infomeren over onze hoge klassieke lantaarnpalen! Om uw keuze makkelijk te maken hebben wij een aantal exclusieve gietijzeren lantaarns en kleine staande lampen voor buiten op een rijtje gezet:

  • Losse lantaarnpaal versierd met franse lelies
  • Één lichts lantaarn met vierkante bronzen kap
  • Vijf lichts buitenlantaarn met ronde koperen lampenkap
  • Drie lichts tuinlantaarn met zeskant aluminium lantaarnkap
  • Straatlantaarn met aluminium lampenkap en paardenhoofd bovenop

Toepassing voor lantaarnpalen

Wat is de beste toepassing voor klassieke lantaarnpalen? De klassiek en landelijke tuinlampen van Manves zijn geschik voor elke woning, straat, terras of tuin. Heeft u een oprit die klassieke lantaarnpalen als sfeerverlichting kan gebruiken? Wij leveren klassieke lantaarnpalen voor een passende oplossing. Plaats een klassieke lantaarnpaal of meerdere lantaarnpalen naast het huis of voordeur voor een klassiek en exclusieve uitstraling. Een straatlantaarn of klassieke lantaarnpalen zijn ideaal als straatverlichting maar kan ook worden toegepast worden als klassieke tuinverlichting. Onze staande buitenlampen, lichtmasten en lantaarnpalen zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo past een hoge lantaarpaal met laddersteun of een lage oude tuinlantaarn perfect bij een landelijke boerderij of klassiek landhuis. Een sokkellamp, tuinlamp of buitenlamp is ideaal als terrasverlichting voor op het terras of naast de vijver. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over onze klassieke lantaarnpalen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-0656430 of mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden van onze tuinlantaarns, grote buitenlantaarns, straatlantaarns en klassieke lantaarnpalen!

To Top