Tuinlantaarns

Tuinlantaarns van gietijzer en aluminium

Zoekt u een online shop voor het kopen van een hoge of lage tuinlantaarn voor het belichten van uw woonerf, terras, lange oprijlaan of tuinpad? Bij Manves buitenverlichting zijn wij gespecialiseerd monumentale tuinlantaarns, gemaakt van diverse en hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan een tuinlantaarn met een gietijzeren paal en een vierhoekige lampenkap van massief messing met koper. Maar ook voor 3 lichts of 5 lichts tuinlantaarns van aluminium met een zwarte of groene poedercoating slaagt u in onze collectie met rustieke tuinlantaarns voor buiten. Daarnaast worden onze tuinlantaarns standaard geleverd met een garantietermijn van twee jaar op de constructie en de lak afwerking. Ook zijn alle tuinlantaarns voorzien van een venster van echte heldere beglazing en een E27 lamphouder van robuust wit porselein wat bijdraagt aan een luxueuze uitstraling. Kortom, voor het aankopen van duurzame en klassieke lage tuinlantaarns van gietijzer of hoge robuuste buitenlantaarns van aluminium slaagt u zeker bij Manves in Elst Gelderland.


Desc

Items 1-45 van 98

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-45 van 98

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Hoge en lage tuinlantaarns online kopen?

Zoekt u een bedrijf in de buurt van Gelderland voor het kopen van hoge of lage tuinlantaarns met een ouderwetse, klassieke, landelijke of nostalgische stijl? Bij Manves buitenverlichting verkopen wij staande tuinlantaarns van massief aluminium, messing, gietijzer en koper voor buiten in de tuin of langs de straatkant. Zo vind u in onze pagina met staande tuinlantaarns diverse modellen met een vierkante, zeshoekige en ronde lampenkappen die zijn voorzien van echte heldere beglazing. Zoekt u bijvoorbeeld een zeshoekige tuinlantaarn met sfeervolle ornamenten op de deksel of een vierhoekige lantaarnkap met authentieke laddersteun dan vind u deze terug in onze pagina met architectonische tuinlantaarns. Tevens zijn onze ouderwetse tuinlantaarns van aluminium afgelakt met een dubbel geharde poedercoating die online te bestellen is in een authentieke retro zwarte of grachten groene variant zodat u onze lantaarns kunt afstemmen op uw tuinontwerp. Om onze lage of hoge tuinlantaarns compleet te maken kunt u deze voorzien van een energiezuinige ledlamp met goudkleurig venster of een slimme sensorlamp met een dag en nacht schakelaar. Kortom, voor het aankopen van gietijzeren of aluminium tuinlantaarn met een sfeerbepalende 20e eeuw architectuurstijl, kempisch design, gotisch ontwerp of een klassieke stijl slaagt u altijd in onze pagina met staande tuinlantaarns voor buiten. Plaats bijvoorbeeld een lage tuinlantaarn op sokkel op uw stenen tuintrap of een 5 lichts tuinlantaarn met vierhoekige lampenkappen in de voortuin voor extra gezelligheid en karakter. Heeft u nog vragen over de toepassingen van onze goedkope lantaarnpaal Zwaagdijk, metalen tuinlantaarn, gietijzeren buitenlantaarns, aluminium lantaarntjes of borderlantaarns dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen informeren over de toepassingen en montage mogelijkheden van onze tuinlantaarns op het terras, tuinpad, oprijlaan, voortuin of langs de straatkant.

Landelijke tuinlantaarns in diverse materialen

  • Gietijzeren tuinlantaarns met messing en koperen lampenkap
  • Rustieke tuinlantaarns in het monumentaal zwart of grachten groen
  • Ouderwetse buitenlantaarns met sfeervolle laddersteun en luikje in de paal
  • Lage of hoge tuinlantaarn voor op het terras, stenen tuintrap of lange oprijlaan
  • 5 Lichts aluminium tuinlantaarns met vierhoekige, zeshoekige of ronde lantaarns

Tuinlantaarns voor op het terras of binnenplaats

Bent u gericht zoekende naar bijvoorbeeld een tuinlantaarn voor buiten in tuin of op het terras met een messing of koperen lampenkap? Bij Manves verkopen wij diverse tuinlantaarns van hoogwaardige materialen die geschikt zijn om het tuinpad, terras, oprijlaan of bloementuin te belichten. Denk hierbij aan een lage tuinlantaarn van massief brons of een sokkellamp van aluminium met een rechthoekige lampenkap. Woont u bijvoorbeeld aan de kust en zoekt u een corrosie of oxidatiebestendige tuinlantaarn dan kunt u het beste kiezen uit een lantaarnlamp uit onze collectie met bronzen tuinlantaarns. Daarnaast zijn onze paal tuinlantaarns en vloer buitenlampjes te gebruiken als led sensorverlichting. Voorzie onze tuinlantaarns van een energiezuinige sensorlamp met dag en nacht schakelaar om uw gemetselde poer, tuintrap, vijver of bloementuin te verlichten. Tevens worden onze aluminium en gietijzeren tuinlantaarns geleverd met een garantietermijn van twee jaar en onze tuinlantaarns van massief messing en koper geld een termijn van maar liefst 10 jaar. Kortom, bij Manves buitenverlichting in Elst slaagt u altijd voor het online kopen van tuinlantaarns met een klassiek, landelijk, nostalgisch of monumentaal design. Heeft u verders vragen over onze tuinlantaarns om deze bijvoorbeeld te te passen als parkverlichting, tuinverlichting of accentverlichting dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Verlicht uw woonerf in stijl met de tuinlantaarns van Manves buitenlampen en tuinlantaarns!

To Top