Wegens omstandigheden is manves.nl tot nader bericht gesloten

Deurkrukken

Deurkrukken voor uw binnendeuren online kopen?

Wilt u uw binnendeuren afmonteren met gietijzeren, smeedijzeren of bronzen deurkrukken met of zonder porseleinen handvat? In ons assortiment met landelijke deurkrukken vindt u diverse klassieke deurhendels en nostalgische deurklinken voor binnen. Zo zijn onze rustieke deurkrukken leverbaar in oud brons, antiek zwarte coating, gepolijst messing en massief gietijzer of smeedijzer. Plaats een deurhendel uit onze collectie met exclusieve deurkrukken tegen uw badkamerdeur, tussendeur, slaapkamerdeur of keukendeur en geef uw interieur een sfeervolle uitstraling met een robuust Franse ambiance. Daarnaast worden onze landelijke deurkrukken, middeleeuwse deurhendels en romantische deurklinken geleverd als complete set met twee losse krukken en een deurkrukstift en/of wisselstift van gegalvaniseerd ijzer. Kortom, voor het online kopen van hoogwaardig binnendeur beslag als bronzen deurhendels, messing deurkrukken en massief ijzeren deurklinken slaagt u altijd in de webshop van Manves in Elst. Heeft u een authentieke deur voor binnen en wilt u deze voorzien met één van onze 20e eeuw stijl deurkrukken maar wenst u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op en laat u informeren over onze architectuurstijl deurkrukken en deurhendels.


Desc

45 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

45 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Online ouderwetse deurkrukken kopen voor binnenshuis?

Heeft u een nieuwe woning gekocht of bent u uw woonhuis aan het renoveren en zoekt u een dealer in de buurt voor het online kopen van authentieke en/of sfeervolle deurkrukken? Bij Manves hang en sluitwerk voor binnenshuis en buitenshuis slaagt u altijd voor de mooiste deurhendels voor opbouw montage op uw binnendeuren. Zo verkopen wij in onze rubriek met landelijke deurkrukken diverse deurgrepen van hoogwaardige materialen die aansluiten op een rustiek, jaren 30, romantisch of 20e eeuw architectuurstijl interieur. Zoekt u bijvoorbeeld een deur handkruk voor uw badkamerdeur, slaapkamerdeur, keukendeur of openslaande deur dan vindt u deze terug in onze rubriek met exclusief binnendeurbeslag. Daarnaast kunt u in onze webshop ook terecht voor aansluitende accessoires als deurklink rozetten, deurrozetten en langschilden uit soortgelijk materiaal en design. Bent u bijvoorbeeld een liefhebber van een trendy cool, luxueus, gotisch of strak modern interieur en zoekt u een slijtvaste deurkruk die aansluit bij deze stijl dan bent u bij Manves op het juiste adres. Tevens worden onze architectonisch en semi klassieke deurhendels standaard geleverd met een gegalvaniseerde ijzeren krukstift en een stalen inbussleutel zodat u deze binnenhendel eenvoudig kunt monteren. Ook voor het online kopen van gezellige deurkrukken met een ruime garantietermijn bent u bij Manves in Elst gelderland op het juiste adres. Zo leveren wij onze smeedijzeren en gietijzeren deurklinken met een garantie van 1 jaar en deurhendels die zijn gefabriceerd van massief messing of brons worden standaard geleverd met een garantieperiode van 2 jaar. Kortom, zoekt u deurkrukken van robuust een hoogwaardig materiaal met een lange levensduur dan slaagt u altijd in de winkel van Manves in de provincie Gelderland. Heeft u belang bij een onderhoudsvriendelijke of corrosiebestendige deurhendel en wilt u extra informatie over onze collectie met nostalgische deurkrukken dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Onze medewerkers informeren u vakkundig over onze oude deurkrukken voor zowel binnen als buiten.

Antieke en rustieke deurhendels van exclusieve materialen

Heeft u bijvoorbeeld een hotel, boerderij, restaurant, villa of architectonisch woning en zoekt u hoogwaardige deurkrukken van duurzame materialen? Bij Manves binnendeurbeslag kunt u terecht voor antieke deurhendels van slijtvast koper, gietijzer, staal, massief messing en solide brons. Zo zijn onze deurkrukken universeel te gebruiken voor elk type binnendeur of buitendeur en worden geleverd met een garantietermijn van 1 jaar tot maximaal 2 jaar. Daarnaast kunt u alle deurhendels eenvoudig met onze langschilden en deurkruk rozetten combineren om een vorstelijk interieur of exterieur te creëren. Koop bijvoorbeeld een deurklink van ruw nikkel en voorzie deze met een kortschild van gematteerd nikkel voor een sfeervolle uitnodigende sfeer. Geeft u meer de voorkeur aan een glimmende of glanzende messing deurhendel voor opbouw montage binnenshuis dan kan Manves deurbeslag deze ook leveren. Naast onze collectie met gladde messing deurkrukken kunnen wij deze ook leveren met een oude antieke patina afwerking om zo u deuren te voorzien van een ouderwetse stijl. Kortom voor het online kopen of aanschaffen van koninklijke deurkrukken, deurhendels of deurgrepen met een nostalgische uitstraling slaagt u zeker in onze gebruiksvriendelijke webwinkel. Om u een compleet totaalbeeld te geven hebben wij onderstaand een aantal deurkrukken uitgelicht om u een algemene indruk te geven voordat u overgaat tot online aankopen:

  • Nostalgische deurhendels van gepolijst messing
  • Oude stijl binnendeur deurklinken met bronskleurige patina
  • Koninklijke en vorstelijke deurkrukken van zwaar massief gietijzer
  • Jaren 30 en 40 hand klinken met een ruwe of gematteerde afwerking
  • Ouderwetse deurklinken met zwarte porseleinen of witte keramische handvatten

Toepassingen voor landelijke deurklinken van Manves binnendeurbeslag

Bent u een uitgesproken liefhebber van een romantische, vida, monumentale, rustieke, gotische of andere interieurstijl die aansluit op onze binnendeur en buitendeur deurkrukken? Bij Manves deurbeslag in de buurt van Elst Gelderland kunt u online terecht voor bijzondere deurkrukken van deuraccessoires van de beste kwaliteit. Zo zijn alle deurhendels handgemaakt en zijn leverbaar met een massief messing, ijzeren, porseleinen of verchroomd handvat. Heeft u bijvoorbeeld een landelijke badkamerdeur, slaapkamerdeur, toiletdeur, garagedeur of andere binnendeur dat kunt u deze versieren met een handklink van Manves binnendeur klinken. Zo zijn onze deurklink hendels uiterst geschikt voor een entreedeur binnenshuis of buitenshuis en sluiten aan op diverse bouwstijlen. Heeft u een gebouw met een jaren 30, 40 of 50 interieurontwerp of een 20e eeuw architectuurstijl aanbouw die aansluit op onze stijl deurhendels dan kunt u deze eenvoudig aanschaffen in onze online shop. Naast dat u uw binnendeuren voorziet van een hoogwaardige deurkruk is het ook prettig om te weten dat deze corrosiebestendige en onderhoudsvriendelijke eigenschappen hebben. Kortom, bent u geïnteresseerd in onze deurkrukken en wenst u meer informatie dan kunt u contact opnemen via 085-0656430 of via onze mail met Manves in Elst. Zo kunt u vooraf uw veiligheidsgevoel vergroten zodat u altijd een deurkruk aankoopt om deze toe te passen op uw deuren voor binnen of buiten.

To Top