Wegens omstandigheden is manves.nl tot nader bericht gesloten

Deurbellen

Opbouw deurbellen voor buiten kopen?

Wilt u een ouderwetse opbouw deurbel kopen voor op de deurpost van uw voordeur, garagedeur, achterdeur of poort? Bij Manves in Elst verkopen wij diverse bedrade deurmelders, trekbellen, onbedrade beldrukkers en drukbellen met een nostalgisch en art Deco design. Zo vindt u in onze pagina met opbouw deurbellen voor buiten diverse bellen van massief brons, messing, gietijzer en staal met een ronde, vierkante en ovale vorm. Bent u gericht op zoek naar een tijdloze ronde opbouw deurbel met een eenvoudig maar robuust design dan vindt u deze terug in onze pagina met architectonische deurbellen. Maar ook voor voordeurbellen met een victoriaans, monumentaal, rustiek of karakteristieke vormgeving slaagt u in onze webshop. Denk hierbij aan opbouw deurbellen bedraad of onbedraad met decoratieve bloemen, Franse lelies, gezicht ornamenten en sfeervolle krullen. Daarnaast zijn onze opbouw deurbellen en koperen en/of messing trekbellen een echte blikvanger voor naast uw entreedeur en sluiten perfect aan bij een woonhuis, gebouw of bedrijfspand met een 20e eeuw architectuurstijl of een jaren 20, 30 of 40 stijl. Kortom, voor het kopen van opbouw of inbouw deurbellen in klassieke of landelijke stijl slaagt u altijd bij Manves in Elst Gelderland.


Desc

33 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

33 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Ruime collectie met inbouw en opbouw beldrukkers

Heeft u een een ouderwetse woning, nostalgisch appartement, landelijke boerderij of een gebouw met een nostalgische bouwstijl die u wilt voorzien van een deurbel in soortgelijke stijl. Bij Manves buitendeur accessoires in Elst Gelderland verkopen wij diverse opbouw beldrukkers en inbouw deurbellen van hoogwaardige materialen. Zo verkopen wij diverse voordeurbellen en poort bellen met een ovale, vierhoekige, rechthoekige of ronde vormgeving. Maar ook voor duo drukbellen met een naamplaatje die zijn versierd met authentieke krullen, karakteristieke ornamenten, architectonisch gezichten of een romantisch bloemenpatroon slaagt u in onze pagina met landelijke deurbellen voor buiten. Zo zijn onze opbouw deurbelletjes voorzien van een drukschakelaar aan de binnenzijde en worden standaard geleverd met de benodigde schroeven om deze gemakkelijk te monteren bij ontvangst. Bent u bijvoorbeeld gericht op zoek naar een bronzen ronde deurbel mat krans, vierkante beldrukker van ruw ijzer, holle of komvormige drukbel van antiek messing of naar een eigentijdse deurbel op plaat dan slaagt u altijd in onze categorie met klassieke deurbellen. Daarnaast kunt u bij Manves buitendeur accessoires ook terecht voor sfeervolle trekbellen die worden geleverd als complete set. Zo worden onze vernikkelde, oud messing, verchroomde en zwarte trekbellen geleverd met een trekstang, veer, draad en wigjes om deze te kunnen monteren bij ontvangst. Kortom, zoekt u een betrouwbare online winkel in Nederland voor het kopen van exclusieve deurbellen dan is Manves uw verkooppunt. Plaats onze deurbellen bijvoorbeeld op uw houten schutting, poort, gemetselde kolom, naast de voordeur of tegen de gevel van uw garage en voorzie deze van een bijzonder stijlaccent. Voor meer informatie over onze collectie met inbouw beldrukkers, voordeurbellen, trekbel garnituur of klok bellen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Manves in Elst Gederland. Onze medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de toepassingen van onze buiten deurbellen en inbouw trekbellen.

Enkele en duo deurbellen van diverse materialen

Bent u een liefhebber van handgemaakt deurbeslag of buitendeur accessoires en zoekt u verkooppunt in de buurt van Gelderland? Bij Manves in Elst verkopen wij diverse deurbellen online tegen concurrerende prijzen. Zo hebben wij diverse beldrukkers van oudgemaakt messing, brons, ruw ijzer, zwart gietijzer en gematteerd nikkel voor opbouw montage. Plaats bijvoorbeeld een verchroomde klok trekbel tegen uw houten schutting of omheining van uw tuin en plaats deze strategisch om deze binnenshuis goed te horen als er iemand voor de deur staat. Daarnaast hebben onze 20e eeuw architectuurstijl deurbellen decoratieve functie zodat u met onze beldrukkers een huiselijke en uitnodigende uitstraling creëert bij uw entreedeuren. Tevens worden onze ijzeren, stalen, gietijzeren en metaalhoudende drukbellen strandaard geleverd met een garantie van 1 jaar. Op onze deurbellen van messing, brons, nikkel, chroom en gepatineerd messing ontvangt u een garantieperiode van maar liefst 2 jaar op materiaal en constructie. Kortom, zoekt u een leverancier van corrosiebestendige, oxidatiebestendige, rvs of onderhoudsvriendelijke voordeur deurbellen dan slaagt u zeker in onze categorie met buitendeur accessoires. Bent u enthousiast geworden van onze collectie met opbouw deurbellen en wilt u weten of wij deze leveren in een draadloze of bekabelde variant dan kunt u onze klantenservice raadplegen. Om uw een betere indruk te geven over onze buiten en voordeur deurbellen hebben wij onderstaand een aantal bellen op een rijtje gezet. Kortom, bekijk de onderstaande trekbellen, drukbellen, klok bellen en dubbele duo beldrukkers met naamplaatje en wellicht zit er een bel voor u tussen.

  • Opbouw deurbel plaat met tweedraadse aansluiting
  • Ronde en vierhoekige beldrukker van gepolijst messing
  • Duo voordeurbel met naamplaatje met ouderwetse ormamenten
  • Trekbel set van nikkel, antiek brons, gematteerd chroom met montagemateriaal
  • Inbouw deurbelknop met een komvormige, vierkante, ovale of rechthoekige vorm

Voordeur bellen en trekbellen voor elk type woning online kopen

Heeft u een moderne draadloze deurbel en wilt u deze vervangen voor een nostalgische deurbel die u kunt aansluiten door middel van twee draden? Bij Manves verkopen wij diverse bekabelde deurbelletjes met draad en een drukschakelaar die geschikt zijn voor diverse woning bouwstijlen. Heeft u bijvoorbeeld een jaren 30, 40 of 50 woonhuis of een strakke woning die u wilt voorzien van een opbouw deurbel dan vind u deze terug in onze collectie met deurbellen voor buiten. Plaats een nikkel, messing of ijzeren deurbel op uw gemetselde poer of tegen de buitenmuur van uw garage en voorzie deze tevens van een verrassend element. Tevens zijn onze drukbelletjes ook geschikt voor inbouw montage op uw schuur, garage, hooischuur, paardenstal of andere opstallen rondom uw woning. Kortom, bij Manves in Elst Gelderland vind u altijd de juiste voordeurbel of trekbel die aansluit bij uw gebouw of woonhuis. Heeft u een kijkje genomen in onze collectie met deurbellen en wilt u meer weten over de montage of toepassingen dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Zo kunnen onze medewerkers u informeren voordat u een online aankoop doet in onze gebruiksvriendelijke webshop. Om ons te benaderen kunt u bellen naar telefoonnummer 085-0656430 of door te mailen om meer informatie in te winnen betreft onze deurbellen voor buiten. Geef uw woning of gebouw de juiste ambiance en plaats een opbouw deurbel van Manves voor de mooiste uitstraling.

To Top