Bronzen Buitenlantaarns

Bronzen Buitenlantaarns

Bronzen & Messing Buitenlantaarns

Wilt u in het voorjaar uw tuin belichten met een hoogwaardige bronzen buitenlantaarn die bestendig is tegen invloeden van buitenaf? Bij Manves.nl zijn wij gespecialiseerd in duurzame verlichting voor buiten in de tuin of aan de buitenmuur. Onze buitenlantaarns zijn gefabriceerd van massief messing en deels van koper en worden geleverd met een venster van echte heldere beglazing. Zo worden onze bronzen buitenlantaarns geleverd met een stroomkabel en kunnen direct worden aangesloten op een 230 volt stroomnetwerk. Ook zijn onze buitenlantaarns standaard voorzien van een keramische lamphouder die geschikt is voor een lichtbron met een E27 lampvoet. In onze pagina met lichtbronnen verkopen wij diverse led lichtbronnen, dag en nacht lampen en led spaarlampen met een a label. Met de huidige stroomprijzen van tegenwoordig is het aan te raden om te kiezen voor een lichtbron met energiebesparende eigenschappen. Heeft u bijvoorbeeld een tuintrap, bloementuin, gemetselde poer of een tuinpad wat wel wat extra licht kan gebruiken dan neemt u maar eens een kijkje in onze pagina met bronzen verlichting en buitenlantaarns.


Buitenlantaarns Voor Aan De Kuststreek

Woont u aan de kuststreek en zoekt u een staande bronzen buitenlantaarn die besteding is tegen de zoute zeelucht? De bronzen, messing en koperen lantaarns van Manves zijn uiterst bestendig tegen weersinvloeden van buitenaf. Materialen als brons en koper hebben de eigenschap dat het niet zal gaan roesten of oxideren zodat dit de beste keus is als u aan zee woont. Dit betekend dat onze bronzen buitenlantaarns een langere levensduur hebben met weinig onderhoud. Zo zullen onze koperen en bronzen lampen wel gaan verweren en het materiaal een groene patina krijgen. Materialen als messing zullen donker uitslaan en u kunt deze kleur weer ophalen door middel van messing poets of koperpoets. Vanwege deze ideale eigenschappen geeft Manves ook een ruime garantie van 10 jaar op het materiaal.


Energiezuinige LED Buitenlantaarns

Aangezien de huidige crisis met de torenhoge energieprijzen is het aan te raden op uw bronzen buitenlantaarns te voorzien van een energiezuinige lichtbron. Manves speelt hier op in door diverse lichtbronnen aan te bieden die een energie A-Label hebben. Zo verkopen wij filament lichtbronnen, kogel lampen en led spaarlampjes die geen stroom verspillen. Ook verkopen wij diverse led lichtbronnen met een handige dag en nacht schakelaar die alleen brand als het donker wordt. U kunt onze led lampen direct in de fitting draaien van onze bronzen of andere buitenlantaarns. Ook zijn deze lichtbronnen direct aan te sluiten op een stroomnetwerk met een voltage van 230 volt. Dus verspil niet meer stroom dan nodig is en bestel een energiezuinige lichtbron mee als u in onze webshop een bronzen buitenlantaarn besteld.

9 maart 2023
To Top