Veranda Hanglampen

Veranda Hanglampen

Veranda hanglampen voor uw overkapping

Zoekt u een stoere of industriële plafondlamp voor het belichten van uw buitenkeuken, terras of houten aanbouw van uw woonhuis? De veranda hanglampen van Manves zijn leverbaar in diverse stijlen en materialen en worden standaard geleverd met een twee draads stroomkabel en echt helder glas. Zowel voor scheepslampen aan ketting als vaste opbouw plafonnieres vindt u terug in onze pagina met veranda verlichting. Onze buiten hanglampen worden geleverd met een standaard garantietermijn van 1 jaar maar onze messing, bronzen en koperen plafond armaturen wordt een garantie verleend van maar liefst 10 jaar. Voor mat zwarte, glanzend zwarte en donkergroene veranda hanglampen kunt u in onze webshop meerdere modellen terug vinden met een ronde, vierhoekige en zeshoekige kap.


Plafondlampen aansluiten boven uw buitentafel

Heeft u een grote parasol op het terras en wilt u aan de onderkant een subtiel hanglampje plaatsen voor wat extra licht en gezelligheid? Plaats dan een rond montage oog aan de nok van de parasol zodat u een hanglamp scheepslamp uit onze collectie kunt plaatsen. Zo zijn onze plafond hanglampen voorzien van een twee aderige fitting die eenvoudig te demonteren is. Ook kunt u in onze webshop los stroomdraad bestellen zodat u onze veranda hanglampen kunt aansluiten op het stroomnetwerk. Zo zijn onze veranda hanglampen geschikt voor 230 of 240 volt die zonder transformator functioneren. Daarnaast verkopen wij in onze pagina met lichtbronnen diverse lampen met verschillende wattages en vensters. Heeft u vragen welke lichtbron het beste past bij een veranda hanglamp uit onze collectie dan kunt u onze helpdesk raadplegen.


Plafondverlichting en plafonnieres in oude stijl

Bij Manves vindt u unieke hanglantaarns en plafond hanglampen met een trendy design. Denk hierbij aan een ronde bulleye scheepslamp met echt glas of een een plafonniere en een korf venster. Zo sluiten onze veranda lampen perfect aan bij een woonhuis met een ouderwetse, klassieke, rustieke, moderne of antieke bouwstijl. Door het gebruik van hoogwaardige materialen hebben onze veranda hanglampen een lange levensduur en geven deze een luxe sfeer aan uw buitenkeuken, overkapping of houten uitbouw. Mocht u toch liever een aankoop doen in een fysieke winkel dan kunt u op afspraak langskomen in ons magazijn. Zo kunt met eigen ogen onze veranda hanglampen bekijken en een geruststellende aankoop doen. Kortom, laat u goed adviseren door onze medewerkers en koop uw veranda verlichting bij Manves buitenverlichting.

11 mei 2022
To Top