Monumentaal Deurbeslag

Monumentaal Deurbeslag

Monumentaal Deurbeslag

Zoekt u een winkel voor het kopen van monumentaal of jaren 30 deurbeslag voor zowel binnen als buiten. In onze rubriek met deur accessoires verkopen wij diverse soorten deurbeslag als deurklopper, deurgrepen, trekbellen en toiletsloten met een jaren 30 design. Maar ook voor raambeslag als espagnoletten en draaibare raamgrepen kunt u bij Manves terecht. Zo zij een groot aantal van onze antieke deurknoppen, bronzen deurhendels en messing deursloten geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis en worden geleverd met een ruime garantie van 1 jaar. Heeft u bijvoorbeeld een rustieke of monumentale deurklink gezien maar zoekt u een bijpassende deurrozet dan vind u deze terug in onze rubriek met binnendeurbeslag en deurrozetten. Kortom, voor een liefhebber van nostalgische raambeslag of antiek buitendeurbeslag slaagt u altijd in onze pagina met raam en deur.


Jaren 30 Binnendeurbeslag

Heeft u een woonhuis met moderne en ook oude accenten en zoekt u binnendeurbeslag wat matcht met deze bouwstijl. Manves in Elst Gelderland heeft diverse deur onderdelen als toiletsloten en toiletstiften met een zwart ton model handvat. Naast dat wij gespecialiseerd zijn in jaren 20 en 30 deurbeslag kunt u bij ons informatie inwinnen over het plaatsen en de toepassingen van ons monumentaal deurbeslag. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld informatie verschaffen over onze vast en draaibare deurknoppen, deurkloppers van brons en deurklink langschilden met een klassieke vormgeving. Kortom, voor het aankopen van hoogwaardig en uiterst decoratief raambeslag en deurbeslag slaagt u altijd in de webwinkel van Manves deuraccessoires en verlichtingen.


Deurknoppen en deurhendels

Wilt u uw deuren binnenshuis voorzien van een vaste deurknop of een deurhendel die perfect aansluit bij een ouderwets, klassiek of oude stijl interieur dan is Manves in Elst de leverancier voor uw binnendeur of buitendeur beslag. Zo verkopen wij nostalgische deurgrepen van massief messing, brons, gietijzer en nikkel en daarbij aansluitend beslag als briefplaten, deurklinken en deurkloppers. Daarnaast verlenen wij een ruime garantie van 1 tot 3 jaar op ons deurbeslag zodat u altijd een veilige en correcte aankoop doet. Om meer te weten over onze collectie met deurgrepen, deurklinken, draaibare deurknopjes en deur rozetten kunt u vrijblijvend onze medewerkers benaderen via ons contactformulier of door te bellen naar ons telefoonnummer.

27 november 2022
To Top